Idei de cadouri inspirate pentru Crăciun

Perioada sărbătorilor este un motiv de veselie și de bucurie, mai ales aceea de a dărui. Însă, de cele mai multe ori, ni se întâmplă să fim în pană de idei, mai ales atunci când vrem să dăruim ceva deosebit unei persoane speciale. Lucrurile de complică și mai mult în cazul în care nu cunoaștem suficient persoana căreia dorim să-i oferim un dar inspirat de Crăciun. Însă, cu puțină organizare din timp și alegând cadouri speciale, putem aduce bucurie. zâmbete și un strop de magie. 

Produse de make up 

Nu ai cum să dai greș cu produse de machiaj sau accesorii de calitate, mai ales dacă persoana căreia i le oferi este pasionată de machiaj. Pentru a fi în ton cu perioada, o idee bună este să alegi un calendar de advent, care oferă surprize în fiecare zi până de Crăciun. Pe lângă calitatea produselor și ambalajele interesante, calendarele de advent sunt ocazia perfectă de a face câte un cadou pe zi, oferind, de fapt, unul singur.

Acest tip de daruri au avantajul de a fi extrem de versatile, în cutie fiind mai multe nuanțe ale unor produse de machiaj, de exemplu, așa că, indiferent de preferințele celei căreia îl vei oferi, cu siguranță se va bucura să găsească în fiecare zi ceva care i se potrivește.

 Un vin cu personalitate 

Tradiționala sticlă de vin oferită în dar poate părea deja un clișeu, însă creativitatea producătorilor de vinuri și a designerilor de etichete au făcut posibilă apariția pe piață a unor sticle de vin spectaculoase, cu soiuri parfumate, potrivite pentru masa de Crăciun.

Dacă nu știi preferințele persoanei căreia dorești să îi dăruiești o sticlă de vin și dacă nu ești familiarizat cu diferitele soiuri, poți merge pe varianta care ți se pare cea mai sigură, un vin spumant, cu un buchet deosebit.

 Lumânări parfumate 

La fel ca în cazul vinurilor, creativitatea celor care se ocupă cu designul acestui tip de lumânări a luat avânt în ultimii ani, așa că acestea au devenit mai mult decât o modalitate de a parfuma plăcut casa, fiind adevărate obiecte de decor.

Poți alege lumânări parfumate cu arome de Crăciun, scorțișoară, portocală sau turtă-dulce, ori combinații plăcute de arome, care dau o notă festivă oricărei locuințe și vor bucura simțurile persoanei căreia i le dăruiești. Evită mirosurile foarte puternice sau foarte dulci, cu cât aroma este mai discretă, cu atât este mai specială și mai elegantă.

 Cărți cu povești de Crăciun 

Cui nu-i plac poveștile? Mai ales cele de Crăciun! Adulți și copii, credem în magie și în poveștile frumoase, așa că o carte frumos ilustrată cu povești de Crăciun poate fi cadoul perfect, indiferent de vârstă.

Ai la dispoziție în librării o mulțime de variante, de la cele simple, cu câteva povești și ilustrații minimaliste, până la adevărate albume de mari dimensiuni, cu multe povești, cu coperți cartonate și cu desene sofisticate și detaliate. Iar dacă destinatarul darului este un copil, bucuria va fi cu atât mai mare!

 O experiență specială 

Este esențial să ne deconectăm din când în când de la rutina zilnică și să facem ceva special, care să ne bucure și să ne motiveze. Dacă vrei să oferi ceva inspirat unei persoane apropiate căreia îi știi gusturile și lista de dorințe, o experiență de neuitat poate fi cea mai potrivită idee.

O zi la spa, un tratament de înfrumusețare, un abonament la un sport, un curs de dans, de pictură sau yoga, bilete la teatru sau la un concert al trupei preferate – sunt doar câteva idei de experiențe cu care vei surprinde pe cineva drag de Crăciun. Poți face acest tip de cadou unei persoane pe care o cunoști bine și căreia îi știi pasiunile.

Dacă ești în căutarea unor cadouri de Crăciun inspirate și mai puțin obișnuite, ai la dispoziție o mulțime de idei din care să alegi ceva absolut special, cu care vei aduce cu siguranță bucurie persoanelor dragi din viața ta.

Sursa foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat împreună cu Douglas

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial