Iată cum arată, de fapt, REALITATEA, dincolo de pereții caselor noastre

Iranian-artist-makes-impactful-cartoons-to-reflect-on-the-coronavirus-5e8190b77f94c__880SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cine ar fi crezut că anul 2020 ne va aduce această imensă nenorocire? Armata de astrologi din toate colțurile lumii nu a fost capabilă să vadă în stele și-n mișcările planetelor pandemia care a oprit totul în loc… Iată cum arată, de fapt, REALITATEA, dincolo de pereții caselor noastre:

Și iată-ne acum: toate canalele media ne încurajează să stăm acasă. Toate teatrele, cinematografele, sălile de sport, muzeele sunt închise. Toate spitalele din întreaga lume sunt pline de oameni infectați, iar medicii, primii expuși, au ajuns în situația de a nu-i mai putea ajuta pe ceilalți.

Artiștii ne arată, prin creațiile lor, cum să ne adaptăm acestor vremuri dificile, sperând totodată să ne aline anxietatea sau să ne ajute să vedem realitatea așa cum este, de fapt….

Un artist iranian în vârstă de 39 de ani, Alireza Pakdel, a creat ilustrații emoționante despre situația actuală a lumii. Desenele lui sunt educative și surprind o realitate pe care mulți dintre noi nu vrem să-o vedem.Este realitatea dură a celor care se sacrifică pentru a avea grijă de noi: medici, polițiști, pompieri, personalul medical. Ei sunt protagoniștii acestor ilustrații, pe care ar trebui să le vadă cât mai mulți dintre oamenii planetei.

Artistul iranian a încercat să redea prin desenele sale puterea solidarității, a empatiei și a protejării semenilor. Personajele sale transmit sentimente înduioșătoare, artistul apelând la situații imaginare suprarealiste care reflectă lumea de astăzi: medicii care țin săgețile ceasului pentru a aștepta vaccinul, un medic și-o asistentă care încearcă să rupă lanțurile coronavirusului din mâna unui pacient sau medici care se pun pavăză împotriva virusului mortal.

Foto: Bored Panda/Instagram

Citeste și:

De ce înșală bărbații și femeile? 495 de femei și bărbați au răspuns!

Noi avem dovada: știm ce fac copiii voștri în casă!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie