Iată care sunt marile avantaje dacă montezi o poartă de siguranță pentru copii!

La venirea pe lume a unui bebeluș, întreaga viață de familie se schimbă. Toate obiceiurile se adaptează în funcție de noul venit, iar casa este reamenajată pentru a fi cât mai prietenoasă și sigură pentru cel mic. Odată cu trecerea primelor luni de viață și cu dobândirea capacității de a umbla de-a bușilea sau de a se ridica în piciorușe, misiunea de părinte devine din ce în ce mai mult o provocare. Pericolele de accidentare, lovire sau cădere sunt la tot pasul, iar micuțul este deseori expus multor riscuri. O amenajare corespunzătoare a casei, însă, poate readuce liniștea în sânul familiei. 

O poarta siguranta copii, de pildă, va elimina orice posibilitate ca micuțul tău să cadă de pe scări, să intre în încăperi în care nu are voie să stea nesupravegheat sau să iasă în curtea casei atunci când niciun adult nu este prezent. Dacă ai un copilaș cu vârsta între 6 luni și 3 ani, montează acest echipament și îi vei asigura un mediu sigur, în care va fi ferit de multe incidente cu consecințe negative. Iată care sunt marile avantaje aduse de instalarea acestui articol cu rol de protecție pentru copii!

Blocarea accesului în anumite încăperi sau zone ale casei 

Trăiești mereu cu frica că prichindelul tău ar putea intra în bucătărie în lipsa ta, atingând obiecte fierbinți și fiind astfel expus arsurilor? Cuptorul și sertarele cu ustensile ascuțite sunt un posibil pericol pe care ai vrea să-l elimini permanent? Nimic mai simplu! Montează o poartă de siguranță pentru copii și accesul său în această încăpere va fi oprit! Același lucru îl poți face și pentru a-i bloca aventurile în balcon, grădină sau pe terasă. Prin poziționarea acestui echipament în cadrul ușilor, poți împiedica orice expediție neautorizată a micuțului tău explorator. 

Modelele disponibile pe piață au deschidere pe ambele părți și permit atașarea extensiilor în cazul în care necesită prelungire. Apelează la o poartă de siguranță pentru copii din timp, iar casa ta va fi un loc mai prietenos pentru cei mici!

Împiedicarea accidentărilor cauzate de prezența scărilor

Scările sunt ca un magnet pentru micuți. Treptele și balustrada îi fascinează într-un mod aparte și îi inspiră să născocească diverse activități prin care să le includă în joaca lor. Să le urce sau să le coboare, să își introducă piciorușele printre cadrele laterale sau să inventeze un tobogan chiar la ei acasă, folosindu-se de “recuzita” din dotare, nu sunt misiuni imposibile pentru ei. 

Problema apare atunci când în iureșul jocului intervin accidentările. Scenariul inițial se schimbă radical atunci când eroul principal cade de pe scări, își răsucește piciorușele sau se lovește puternic la cap. Schimbă însă tu regia acestui film și fii cu un pas înaintea micuțului tău, montând o poartă de siguranță pentru copii acolo unde este cazul. Modelele din această categorie pot fi utilizate pentru scări, dar și pentru uși, având lățime reglabilă și deschidere pe ambele părți.  

Siguranță în casă și în afara casei

Dacă vrei să blochezi accesul copiilor sau animalelor de companie în anumite spații, poarta retractabilă este o soluție excelentă! Poate opri accesul la scările interioare, în diverse încăperi ale casei, la ieșirea din locuință sau spre alte fronturi potențial periculoase. Achiziționează modelul preferat în dimensiunea de extindere dorită și asigură în acest fel un grad sporit de protecție celor mai mici membri ai familiei tale!

Tu ce poartă siguranță copii crezi că ar fi utilă în casa ta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial