Ia românească, la Barcelona Bridal Fashion Week 2018

Barcelona Bridal Fashion Week 2018 este o expoziție ce reuneşte anual creaţiile celor mai renumiți designeri vestimentari din toată lumea.

Anul acesta, România va fi reprezentată la expoziția din Catalonia de Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradițiilor românești. Flori de ie își lansează în cadrul acestui eveniment colecția Bride, ce include rochii albe, diafane, dar şi  broderii înflorate, cusute manual,  perfecte pentru zilele călduroase specifice Cataloniei.

Această colecție cuprinde creații moderne, unice, inspirate din cultura românească de odinioară și adaptate la cerințele prezentului. Rochiile de mireasă sunt unicat și sunt adaptate atât zonei iberice, cât şi tendinţelor internaţionale în designul nupţial, de la culoarea firului brodat, până la consistența materialului utilizat.

Brandul Flori de ie și-a câștigat un renume bine-meritat și, de-a lungul anilor, a reprezentat țara noastră la cele mai importante târguri de profil de la Ankara, Bergamo, Tokyo, Shanghai, Dubai, Abu Dhabi, Moscova, New York, Londra, Bari şi Viena.

Barcelona Bridal Fashion Week 2018 se desfășoară între 27-29 aprilie, in Montjuïc. În cadrul evenimentului, își vor prezenta colecțiile peste 350 de expozanţi de prestigiu din înntreaga lume.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda