“The HUMANS” pleacă spre Lisabona: “Aducem Eurovisionul aici, la 100 de ani de România!”

The Humans Eurovision

Trupa The HUMANS' va pleca pe 30 aprilie să reprezinte România la concursul Eurovision, debutând în a doua semifinală din 10 mai cu piesa Goodbye'.

Într-un interviu pentru www.libertatea.ro, membrii trupei au vorbit despre pasiunea pentru muzică, emoțiile finalei naționale, turneul de promovare pe care tocmai l-au încheiat, dar și despre cum au fost întâmpinați de fanii din țările în care au concertat.

În timpul turneului, ei au fost impresionați de atenția pe care o acordă străinii acestui concurs, comparativ cu modul în care văd românii participarea țării noastre.

Nu am avut strategii de marketing'

Succesul trupei a fost neașteptat pentru unii și previzibil pentru alții. Cu toate acestea, ei spun că nu s-au folosit de strategii pentru a câștiga faza națională a concursului și vor pleca spre Portugalia cu multă încredere în piesa lor. Indiferent ce loc vor ocupa la finalul concursului, ei  consideră participarea lor o mare victorie.

Deși nu au vrut să dezvăluie foarte multe despre show-ul pe care îl vor susține în capitala Portugaliei, componenții trupei au spus că toate pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Concursul Eurovision 2018 se desfășoară în acest an în Lisabona, Portugalia, și va reuni reprezentanți din 43 de țări. Câștigătorul va fi anunțat în finala din 12 mai.

Autor: Mihaela Chircă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete