Hugh Grant recunoaște că a înșelat-o pe Elizabeth Hurley

Hugh Grant a recunoscut că a înșelat-o pe Elizabeth Hurley cu prostituata Divine Brown în 1995, deoarece a fost supărat după ce a urmărit unul dintre propriile sale filme.

Actorul, în vârstă de 60 de ani, a ajuns pe prima pagină a ziarelor când polițiștii l-au arestat pe el și pe prostituata Divine după ce au fost prinși întreținând relații sexuale într-o mașină parcată lângă Sunset Boulevard din Los Angeles.

Într-un nou interviu pe podcast-ul WTF al lui Marc Maron, vedeta britanică a recunoscut că neliniștea sa după vizionarea filmului său de debut de la Hollywood, „Nine Months' („Nouă luni'), a dus la acest incident.

„Eram pe punctul de a lansa primul meu film de la Hollywood – calendarul meu a fost impecabil. Acesta a fost primul meu film de la Hollywood și tocmai fusesem să-l văd. Filmul era pe cale să apară la o săptămână sau două după aceea și am avut o senzație proastă despre asta. Am fost să văd o proiecție. Toată lumea din ea era genială, dar eram atât de atroce, încât nu eram într-o stare de spirit bună', a spus Hugh Grant, amintindu-și de scandal.

Odată cu starea de spirit înrăutățită, în timp ce își punea la îndoială propria interpretare în comedia romantică, unde a fost coleg cu Julianne Moore și Robin Williams, Hugh a dezvăluit că și-a alinat durerile, conducând către altă durere.

„Pur și simplu am fost dezamăgit de mine. Nu știu ce se întâmpla', a mai adăugat actorul.

În ciuda îngrijorărilor sale, filmul a debutat pe locul 3 la box-office-ul SUA, cu un buget de 12,5 milioane de dolari, încasând 138,5 milioane de dolari în întreaga lume.

„Filmul a mers bine la box-office, de fapt, cred că totul a decurs destul de bine, și asta este tot ce contează la Hollywood', a mărturisit Hugh Grant.

La acea vreme, Hugh Grant a fost arestat într-o parcare lângă Sunset Boulevard, după ce a plătit în jur de 60 dolari pentru ca Divine să-i facă sex oral în mașina sa.

Ulterior, faimosul actor de la Hollywood a fost condamnat să plătească o amendă de 1.000 USD și a fost obligat să participe la un program de educație despre SIDA.

Divine a fost condamnată la 180 de zile de închisoare pentru implicare într-un comportament indecent într-un loc public și, de asemenea, și-a încălcat eliberarea condiționată pentru acuzațiile de prostituție anterioare.

„Aseară am făcut ceva complet nebunesc. Am rănit oamenii pe care îi iubesc și am jenat oamenii cu care lucrez. Pentru ambele lucruri, îmi pare mai rău decât pot spune vreodată', a declarat Hugh Grant la vremea respectivă.

Divine Brown, pe numele său adevărat Stella Marie Thompson, a câștigat aproximativ 1 milion de dolari din publicitatea obținută în urma scandalului.

După acest incident, Hugh și Elizabeth au rămas împreună câțiva ani, iar povestea de 13 ani s-a încheiat în anul 2000 și au rămas prieteni apropiați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete