William și Harry s-au pregătit pentru prima întâlnire. Când va avea loc?

William și Harry s-au pregătit pentru prima întâlnire. Când va avea loc?

Prințul William a declarat faptul că „nu suntem o familie rasistă' și a spus că nu a vorbit cu Harry de la conversația sa cu Oprah. Cu toate acestea, în această vară frații sunt pregătiți să se întâlnească în vară pentru a dezvălui o statuie a prințesei Diana.

Aceasta va fi probabil prima lor întâlnire după acuzațiile de rasism ale lui Harry și soției Meghan, într-un interviu cu Oprah Winfrey, iar potrivit The Mirror, ducele de Cambridge este pregătit să stea „umăr la umăr' cu fratele său. William a dezvăluit astăzi că nu a vorbit cu fratele său de la explozivul său interviu, dar a declarat cu fermitate: „O voi face'.

De asemenea, ducele a respins acuzațiile de rasism aduse de Harry și Meghan, insistând: „Nu suntem o familie rasistă'.

Prințul Harry a sugerat, de asemenea, că a existat o ruptură între ei, dar intenționează să dezvăluie împreună statuia regretatei lor mame în luna iulie.

În timpul unei vizite la o școală din estul Londrei, un reporter a întrebat: „Ai vorbit cu fratele tău de la interviu?'

Aparent frustrat de situație, William a ridicat sprâncenele deasupra măștii sale de protecție pentru a răspunde: „Nu, încă nu am vorbit cu el, dar o voi face'.

În timp ce ducii de Cambridge treceau pe lângă jurnaliști, William a mai fost întrebat: „Sir, este familia regală o familie rasistă?'

„Nu suntem o familie rasistă', a adăugat el.

Surse regale au confirmat că frații nu au vorbit de aproape un an de zile, cu toate acestea, William, în vârstă de 38 de ani, este pregătit să stea alături de fratele său în vârstă de 36 de ani cu ocazia evenimentului de dezvelire a statuii regretatei lor mame care va avea loc în această vară.

După cum scrie The Mirror, insiderii au spus că „ambele tabere sunt pregătite să se reunească' și să facă „front comun', în ciuda acuzațiilor de rasism lansate de Meghan și Harry.

Mai mult decât atât, ducii de Sussex au declarat că familia regală a ignorat strigătele de ajutor ale lui Meghan în timp ce era însărcinată și avea gânduri de sinucidere.

Meghan a detaliat, de asemenea, un incident legat de accesoriile domnișoarelor de onoare în perioada premergătoare nunții sale din mai 2018, sugerând că ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a făcut-o să plângă, contrar diferitelor știri de la acea vreme care declarau contrariul.

În ciuda numeroaselor acuzații, William și Kate sunt gata să dea totul uitării, motiv pentru care se înțelege că William îl vrea pe Harry alături de el când statuia Dianei, Prințesa de Wales, va fi dezvăluită la Palatul Kensington pe 1 iulie.

„Tensiunile sunt, fără îndoială, în creștere, dar amândoi își dau seama că este important să lăsăm deoparte orice neînțelegeri deoaprte cel puțin pentru ceremonie. Cu siguranță ambele tabere sunt pregătite să se reunească pentru o astfel de ocazie', a declarat o sursă de la Palatul Buckingham.

Sculptura comandată de prinți va fi prezentată la cea de-a 60-a aniversare a Prințesei Diana. Harry le-a spus prietenilor că intenționează să fie acolo, deși, cel mai probabil o va face singur, deoarece Meghan în vară urmează să nască cel de-al doilea copil al lor, despre care au dezvăluit că va fi o fată. Kate, de asemenea, va fi prezentă la ceremonie. Prinții nu au fost văzuți împreună de la o întâlnire incomodă din martie 2020 la Westminster Abbey.

Harry i-a făcut recunoscut lui Oprah dorința sa de reconciliere, spunând că „timpul vindecă toate lucrurile, sperăm'.

„Îl iubesc pe William, el este fratele meu, am trecut prin iad împreună, avem o experiență comună, dar am luat-o pe drumuri diferite', a mai adăugat Harry.

Se presupune că regina îl va contacta pe prințul Harry zilele următoare pentru a încerca să calmeze tensiunile după interviul exploziv. Suverana britanică a insistat ca familia să investigheze acuzațiile de rasism. Într-o declarație emisă de Palatul Buckingham în numele Majestății Sale, ea a spus:

„Deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat'.

În ciuda tensiunilor, William și Kate s-au concentrat asupra datoriei lor de a-și promova în școli proiectul lor pentru sănătatea emoțională a copiilor. Cuplul regal a fost întâmpinat la școală de către co-șefii profesori Stephanie Shaldas și Edmund Coogan și au fost prezentați unora dintre cei mai tineri elevi ai școlii.

Kate, într-o haină roz Max & Co, a îngenuncheat pentru a vorbi cu copiii într-o cafenea pop-up, în timp ce William a ajutat o fetiță să construiască un perete în locul de joacă. El a glumit că a primit ordine de la directorul de construcții.

„Făceam doar ceea ce mi s-a spus', a declarat el, stârnind hohote de râs în rândul profesorilor.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete