(P) HUAWEI MateBook X ultraportabil și elegant este laptop-ul pe care îl poți ține cu două degete

(P) HUAWEI MateBook X ultraportabil și elegant este laptop-ul pe care îl poți ține cu două degete

Un adevărat vârf de gamă în noua tehnologie, noul notebook HUAWEI MateBook X este un dispozitiv care devine cu succes arma oricăui antreprenor de succes… Ușor și subțire, fiabil și prietenos cu ochii, HUAWEI MateBook X a fost conceput pentru cei care și-au construit universul acasă, acolo unde se află biroul, telefonul, agenda zilnică și familia… Adică tot ce contează!

HUAWEI MateBook X este extrem de subțire și ușor grație materialelor alese. Aliajul de magneziu-aluminiu de înaltă calitate folosit pentru HUAWEI MateBook X nu este doar ușor, ci și mai durabil, garantând că laptop-ul rezistă în timp.

Cu fiecare componentă concepută cu precizie, HUAWEI MateBook X are greutatea incredibilă de 1 kg și o grosime de numai 13,6 mm. Datorită dimensiunilor reduse, notebook-ul poate fi ținut cu doar două degete, permițându-i utilizatorului să se bucure de acest instrument de lucru și divertisment oriunde s-ar afla: acasă, la birou sau în deplasare.

Pentru prima dată, rama metalică din jurul ecranului a dispărut. Și, datorită raportului ecran-corp remarcabil, de 90%, modul în care vezi pe display depășește orice imaginație. Ecranul subțire cu tehnologie LTPS îți oferă o densitate mai mare de pixeli, în condițiile unui consum redus de energie. Ecranul 3K echipat în proporție de 100% cu gamă cromatică din spectrul sRGB5 oferă detalii clare și dinamice. Raportul de aspect de 3:2 este perfect pentru citit sau scris.

HUAWEI MateBook X oferă și funcții de protecție oculară: modul Eye Comfort filtrează eficient emisiile de lumină albastră pentru ameliorarea tensiunii oculare în timpul sesiunilor lungi de utilizare, iar algoritmii de reglare a luminozității asigură o experiență de vizualizare uniformă, indiferent dacă dispozitivul este utilizat în interior sau în lumina soarelui.

Conceput pentru a spori productivitatea, HUAWEI MateBook X vine echipat cu Huawei Share, o soluție dezvoltată de Huawei care conectează dispozitivele Windows și Android. Cu Huawei Share Multi-screen Collaboration, utilizatorii pot controla fără probleme smartphone-ul prin PC și transfera fișiere între ele, partaja periferice precum tastatura și mouse-ul, și obține acces simultan la ambele ecosisteme software. Îmbunătățirile aduse funcției permit utilizatorilor să preia apeluri și să deschidă fișiere salvate pe smartphone direct prin intermediul laptop-ului – totul pe un singur ecran.

Astfel, te poți bucura de ambele dispozitive preferate într-unul singur, în doar câteva secunde.

HUAWEI MateBook 14, un alt notebook de top

HUAWEI MateBook 14 dispune de designul elegant și de funcțiile inteligente emblematice ale seriei, într-o carcasă robustă și ușoară. Notebook-ul este și unul dintre puținele de pe piață care utilizează un raport de 3:2, mai practic decât cel 16:9 pentru nevoile zilnice de productivitate, precum citirea articolelor, navigarea pe Internet sau programarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial