Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Urania prezintă săptămânal predicțiile și previziunile astrale: Soarele va intra în zodia Săgetătorului

BERBEC

În dimineața zilei de 22 noiembrie, la ora 4:35, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până în seara zilei de 21 decembrie, timp în care va activa sectorul conștiinței, al convingerilor și al atașamentelor majore ori al relațiilor cu străinătatea direct, prin intermediul călătoriilor sau indirect, prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

TAUR

Taurii nu vor fi niște vorbăreți și, în general, vor fi destul de rezervați în a formula cu voce tare opiniile și observațiile ori concluziile la care au ajuns în cazul unor subiecte delicate. Lipsă de entuziasm în fața unor soluții și propuneri care privesc latura formativă sau profesională, care, deși generoase pe fond, nu li se vor părea suficient de utile lor în această etapă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

GEMENI

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până pe 21 decembrie, timp în care va influența sectorul relațiilor parteneriale, ceea ce va presupune o replică importantă prin felul în care partenerii lor de orice fel se vor poziționa de partea legii, a dreptății, a normalității, ceea ce le vor da, în cazul unor dispute, conflicte și negocieri, vecine cu cearta, un sprijin puternic și o legitimitate de care Gemenii se vor lovi și de care vor trebui să țină cont, obligându-i să accepte o evidență sau condițiile puse de preopinenți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

RAC

Racii vor ține cont de emoțiile și trăirile lor în multe dintre deciziile curente, mai ales cele care privesc relația lor ca părinți cu copii sau ale nativilor cu cei dragi în care vor interveni factori subiectivi ca tandrețe, duioșie, căldură sufletească.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

LEU

În după-amiaza zilei de 24 noiembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, alături de Soare, va fi, până pe 13 decembrie, un factor de progres, de angajament și de determinare, de abordare entuziastă și plină de speranță a proiectelor care țin de domeniul creației și al interpretării artistice, deschizând calea corectă pentru elaborarea documentelor necesare desfășurării acestor activități într-un cadru reglementat de contracte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

FECIOARA

În dimineața zilei de 22 noiembrie, la ora 4:35, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până în seara zilei de 21 decembrie, timp în care va sluji sectorul relațiilor de familie, introducând o binevenită dorință de ordine, disciplină, generozitate și dăruire de sine.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

BALANȚA

Întreaga săptămână va introduce nevoia ca nativii să ia contact cu reprezentanții statului în chestiuni administrative. Marcajul astral de pe Săgetător va introduce impulsul de a învăța, de a recupera timpul pierdut ori de a se perfecționa, ultima ipostază fiind mai proprie în cazul celor maturi, care vor constata că nu stăpânesc un domeniu necesar exercitării profesiei lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

SCORPION

Între 24 noiembrie, după ora 17:59, și 26 noiembrie, situații destul de complicate care se construiesc pe o bază radicală, de ostilitate sau de luptă cu reflexe și efecte imediate asupra imaginii publice, asupra echilibrului profesional sau asupra credibilității, de unde și nevoia unora dintre nativi de a se purta inflexibil, autoritar și rigid.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se vor încărca și cu energie, curaj, entuziasm, determinare și forță de regrupare rapidă în jurul temelor curente de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

CAPRICORN

Între 24 noiembrie, după ora 17:59, și 26 noiembrie, posibile situații financiare care îl vor obliga pe câte un nativ să dea un răspuns răspicat ori să acționeze energic; presiune a evenimentelor exterioare asupra veniturilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

VĂRSĂTOR

Între 22 noiembrie, după ora 5:33, și 24 noiembrie, după-amiaza, stare de sănătate echilibrată, dar marcată de dorința Vărsătorilor de a nu face excese de nici un fel pentru a conserva acest echilibru organic cât mai mult timp.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

PEȘTI

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până în seara zilei de 21 decembrie, timp în care va străbate sectorul important al carierei, al ascensiunii sociale, al afirmării sau al succesului. Soarele va avea un rol esențial în felul în care îi va mobiliza pe cei născuți în zodia Peștilor și îi va determina să se implice în activități esențiale pentru evoluția lor profesională și demonstrarea calităților sau pentru a se încadra în niște repere oficiale, instituționale, menite să le valorifice competențele.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 20 – 26 noiembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal