Horoscopul săptămânii. Previziunile Uraniei pentru zilele următoare

Iată ce spune celebra Urania despre evenimentele astrale care vor avea impact asupra vieții noastre în săptămâna care urmează. Previziunile astrale pentru săptămâna 10 – 16 iulie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscopul săptămânii. Previziunile Uraniei pentru zilele următoare

BERBEC

Perioada va fi presărată cu disfuncții și nemulțumiri, multe dintre ele nerostite dar trăite destul de intens în interioritate. Accente afective sau emoționale care se vor constitui ca argumente în locul celor obiective sau raționale.Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 10 – 16 iulie 2021.

TAUR

Informații care schimbă, întrucâtva, datele problemei ori care îi obligă pe cei născuți în zodia Taurului să facă apel la noțiunile însușite de-a lungul tipului, posibil moment al examenelor și al examinărilor care marchează un început de drum nou profesional. Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 10 – 16 iulie 2021.

GEMENI

Gemenii nu vor da curs acelor tipuri de petrecere a timpului liber care presupun deplasări obositoare, pregătiri intense, agitație. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 10 – 16 iulie 2021.

RAC

Răbdare, metodă, atenție pe detaliu, stări de spirit utile celor care vor susține examene. Dialoguri pe teme administrative, relații cu reprezentanții unor instituții. Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 10 – 16 iulie 2021.

LEU

Tendința de a-și impune punctul de vedere îi poate transforma pe Lei în persoane dificile, care vor amplifica aceste tensiuni; evoluție greu de estimat a unor procese, anchete, audieri. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 10 – 16 iulie 2021.

FECIOARA

Luna Nouă din ziua de 10 iulie va accentua aceste trăiri, mai bune sau dezamăgitoare, cu impresiile trecătoare sau cu convingerile definitive. Ce vor afirma cei născuți în Fecioară va depinde de vârsta, de educația, de experiența de viață. Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 10 – 16 iulie 2021.

BALANȚA

Se poate vorbi de un impuls puternic care îi poate ridica pe unii la o condiție socio-profesională superioară (ascensiune bruscă). Alte persoane ar putea deveni subiect de discuție în urma prestației lor publice care se va bucura de un larg ecou între colegi, specialiști, public larg. Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 10 – 16 iulie 2021.

SCORPION

Unele persoane, nemulțumite de statutul lor actual (lipsa notorietății, șederea în umbră, marginalizarea, etc.) vor dori să se afirme prin inițiative dintre cele mai riscante menite să atragă atenția asupra lor. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 10 – 16 iulie 2021.

SĂGETĂTOR

Nativii vor fi puși la încercare în viața socio-profesională fiind obligați să se abțină pentru a nu declanșa un conflict de idei cu persoanele influente (superiori) pe care nu e bine să și-i facă dușmani. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 10 – 16 iulie 2021.

CAPRICORN

Posibile blocaje inițiate de o instituție contestate în justiție. Singurul beneficiu de pe urma acestei furtuni ar putea fi adevărul care ar putea ieși la iveală sau care nu va mai putea fi ascuns sub false pretexte, dezvăluind, astfel, o încrengătură de interese și intrigi. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 10 – 16 iulie 2021.

VĂRSĂTOR

Cei mici se pot plânge de dureri abdominale fără ca să fie vorba de o criză gastrică sau intestinală ci doar de o reacție disproporționată a sistemului neuro-vegetativ la stimulii externi (căldură) și alimente; în popor, acestor stări care îi alarmează pe părinți, li se spune nervi la stomac'. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 10 – 16 iulie 2021.

PEȘTI

Perioadă în care nativii nu se vor mai putea stăpâni și ar putea comite imprudențe sau gesturi cu justificare interioară dar nu la fel de bine primite de cei cărora le vor fi adresate. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 10 – 16 iulie 2021.

Foto: arhiva Avantaje

Citeste și:

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 12 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop