Horoscopul săptămânii 19 – 25 aprilie. Zilele aceastea cunoașteți persoane noi

Săptămâna aceasta aveți șansacunoașteți persoane noi. Weekendul următor se arată romantic, de parcă Ziua Îndrăgostiților vine încă o dată.

BERBEC

Săptămâna aceasta te încurajează să accepți invitațiile la discuții, poți să-ți mărești cercul de cunoștințe. Poți avea parte de multă distracție, dacă îți dorești acest lucru, iar de joi încolo vei avea o atitudine mai proactivă asupra lucrurilor pe care le faci. Dacă urmează să ai o întâlnire romantică, las-o pe sfârșitul săptămânii, așa știi sigur că va fi de excepție.

TAUR

Te poți simți motivată să faci fapte bune. Poate voluntariat, dacă cei din jur au nevoie de tine, sau pur și simplu să îți donezi lucrurile pe care nu le mai folosești. Îți este mai ușor să pui planurile pe hârtie ca să avansezi în carieră, iar înspre sfârșitul săptămânii atenția ta va merge mai mult înspre relaxare și odihnă.

GEMENI

Este un moment bun să te ocupi de viitorul tău. Dacă ai vise mari, este cazul să te apuci de plănuit cum le îndeplinești, iar Soarele care intră în casa a XII-a te încurajează să-ți părăsești cochilia și să cauți noi provocări în aceste demersuri. Viața socială se aprinde înspre sfârșitul săptămânii, iar sâmbătă ai putea avea întâlniri pasionale.

RAC

Zilele acestea sunt foarte bune ca să-ți revizuiești situația financiară. Profită de această ocazie și caută soluții la cei apropiați sau chiar sfaturi pe Internet și începe să-ți îmbunătățești bugetul. Te gândești și la o vacanță de câteva zile, ca să te relaxezi și să te odihnești.

LEU

Dacă zilele când Mercur a fost în retrograd nu au fost deloc profitabile, acum este momentul să semnezi contracte noi, să începi noi afaceri și să îți reiei ritmul normal. Când vine vorba de bani, este cazul să fii mai atentă la cât cheltuiești și pe ce, pentru că ai putea fi tentată să plătești mai mult pentru ceva ce nu merită cu adevărat.

FECIOARĂ

Creativitatea ta este în floare, astfel că discuțiile de la jobse pot transforma în surse de inspirație pentru cei din jur. Pe 19 Soarele intră în zodia Taurului și va activa o latură nouă nouă, vei fi mai impulsivă când vine vorba de cheltuit bani sau de flirturi cu o persoană pe care o placi pe ascuns.

BALANȚĂ

Soarele îți vine în ajutor dacă te gândești să începi o nouă afacere sau să îți schimbi locul de muncă – e un moment bun să treci de la partea de cercetare la cea de acțiune. Relația ta de cuplu ar putea ajunge în weekend la un nou nivel, iar dacă ești singură, așteaptă-te la întâlniri plăcute.

SCORPION

Ai șansa să începi proiecte proprii sau să pui la punct alte planuri care se arată fructuoase pe viitor. Ești mai competitivă la locul de muncă și te gândești serios la mișcare fizică pentru sănătate și slăbit.

SĂGETĂTOR

Viața de acasă este bună atât timp cât toată lumea este sinceră. Există șansa să apară unele neînțelegeri acasă, pentru că cineva ascunde o informație, însă orice dilemă va fi rezolvată în weekend cu siguranță. O scânteie poate reaprinde pasiunea în relația ta de cuplu.

CAPRICORN

Nu este cazul să iei lucrurile de bune, ci gândește-te foarte bine la ceea ce se întâmplă și ce ți se spune, mai ales dacă este reputația ta în joc. Mai târziu, nehotărârea și lipsa de informații pot face loc determinării să arăți că ai dreptate, indiferent de ce trebuie să faci și ai putea crea astfel multe discuții în contradictoriu.

VĂRSĂTOR

Scapă de lucrurile de care nu mai ai nevoie, ca să te poți simți mai bine, mai liberă. De asemenea, nu pierde controlul asupra cheltuielilor, pentru că s-ar putea să ai nevoie de o sumă mai mare pe viitor. Lasă de la tine și evită certurile cu cei din jur, pentru că ar putea fi destul de puternice.

PEȘTI

Evită cheltuielile impulsive, pentru că ar putea fi alegeri neinspirate și să îți dai seama de acest lucru prea târziu. Săptămâna aceasta planurile personale îți captivează atenția cel mai mult, iar Soarele din Taur te inspiră să îți faci un obicei nou, pentru sănătatea ta spirituală.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop