Horoscop 15 aprilie 2021. Nimic nu durează o veșnicie, nici iubirea dar nici suferința

Horoscop 15 aprilie. Nimic nu durează o veșnicie, nici iubirea dar nici suferința

Horoscop 15 aprilie. BERBEC

Îți iei adio de la ceva ce doar tu știi. În tine s-a produs o ruptură de foarte mult timp și chiar dacă ai încercat s-o peticești, nu ai reușit. Lasă durerea să treacă iar timpul se va așterne peste tot. După ce toate astea vor trece, vei avea doar o vagă amintire.

Horoscop 15 aprilie. TAUR

Roagă-te pentru prima dată după multă vreme, dar roagă-te cu tot sufletul, nu doar așa, la suprafață. Nici nu e nevoie să spui rugăciuni anume, ci doar să te rogi altfel, așa cum se așteaptă Dumnezeu de la tine.

Horoscop 15 aprilie. GEMENI

Pari o persoană labilă, care acum plânge, peste două minute râde. Aceste schimbări bruște de comportament sunt rezultatul unor evenimente care au avut loc în viața ta în ultimele luni. Zig-zag-ul acesta de senzații te poartă într-un iureș de sentimente care mai de care mai contradictorii.

Horoscop 15 aprilie. RAC

Este obligatoriu să iei o pauză de la tot tumultul. Pune frână și gata, ia-o mai ușor. Pauzele care nu sunt respectate vor fi amendate de comisia sufletului. Plata va fi foarte dură…

Horoscop 15 aprilie. LEU

Orice ai spune astăzi nu te faci înțeles. Te contrazici, cei din jur nu țin pasul cu tine, te enervezi, ceilalți își pierd cumpătul iar întreaga zi e complet ruinată. Asta dacă nu te decizi să taci, să stai cuminte și să asculți.

Horoscop 15 aprilie. FECIOARĂ

Ai forță și putere să faci mai multe deodată. Astăzi ești multitasking. Te răspândești în mai multe orizonturi deodată iar casa comunicării te ajută să spui tare și răspicat ce vrei și să fii înțeles.

Horoscop 15 aprilie. BALANȚĂ

Ai probleme în cuplu, cu persoana iubită sau cu cea mai apropiată persoană de sufletul tău. Furtuna care s-a iscat nu se poate rezolva cu una cu două. Ești pregătit(ă) cu argumente să faci față unor discuții grave?

Horoscop 15 aprilie. SCORPION

Ești gata să o iei de la capăt? Ești pregătit(ă) să spui: până aici! Dacă răspunsul este DA, înnarmeză-te cu multă răbdare pentru ce va urma, dacă este NU, stai cuminte în banca ta, și așteaptă să treacă acestă aglomerare de planete pe casa profesiei și a carierei.

Horoscop 15 aprilie. SĂGETĂTOR

Ești un munte de calm și relaxare, iar cei din jur se vor inspira din vibrația ta pozitivă. A sosit timpul să lași totul baltă și să te concentrezi asupra liniștii interioare. Relaxarea este cea mai importantă dacă vrei să vezi lucrurile cu luciditate în viitorul apropiat.

Horoscop 15 aprilie. CAPRICORN

Urmează o schimbare de macaz, o nouă direcție, fie că vorbim de un nou mecanism de gândire sau de o nouă direcție profesională. Te așteaptă răsturnări mari de situații în viitorul apropiat, astăzi este doar începutul.

Horoscop 15 aprilie. VĂRSĂTOR

Ești trist(ă) și deprimat(ă), împovărat(ă) de griji și temeri. Asta e vestea rea pentru tine, dar din fericire există și o veste bună: este doar ziua de astăzi. O să treacă repede…

Horoscop 15 aprilie. PEȘTI

Te străduiești, te extenuezi ca să convingi că ești un om valoros… Nu este momentul acum pentru astfel de eforturi supraomenești. Când va sosi timpul vei simți că trebuie să dai tot ce-i mai bun din tine.

Foto: 123rf

Citește și:

În ce zodii sunt femeile care iubesc prea mult?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop