Horoscopul săptămânal realizat de Urania

BERBEC

Atenție la eventualele presiuni morale, sociale sau profesionale care s-ar putea exercita asupra unor persoane cu intenția de a le face să cedeze într-o chestiune bănească (revendicarea unui bun, a unui drept sau a unei datorii cuvenite, reclamarea unui abuz). Contextul astral poate pune punct unei nereguli ce durează de un an încoace.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

TAUR

Mental încărcat sau chiar blocat de aflarea unor vești neplăcute. Context nefavorabil discuțiilor pe teme delicate, cu potențial de declanșare a unui conflict (procese, audieri). În general, nu este bine să se semneze documente importante.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

GEMENI

Veghe atentă asupra felului în care se vor discuta chestiunile organizatorice la locul de muncă și care nu vor fi formulate explicit, ci voalat sau aluziv, pentru a intui ce s-ar putea întâmpla în viitor
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

RAC

Moment al răsfățului interior și al cultivării valorilor. Nativii vor simți dorința sau chiar nevoia de a se izola de stările conflictuale care îi destabilizează.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

LEU

Leii vor avea de dat un examen în fața colegilor, a asistenței, a opiniei publice prin felul în care vor ști sau vor putea să gestioneze o situație de criză ori un conflict. Dificultatea va veni de la lucrurile ascunse (neadevăruri, informații tăinuite, manipulare a dovezilor, dezinformare, etc.) care vor atinge cote de pericol.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

FECIOARA

Nativii trebuie să fie atenți la felul în care se vor contura niște activități care se desfășoară cu publicul sau în fața unei asistențe, fiind vorba de autoritatea și credibilitatea lor, care vor fi puse la încercare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

BALANȚĂ

Greul săptămânii privește cele două case ale banilor, bunurilor materiale și avantajelor conjuncturale care se pot transforma într-un venit. Situația se va complica ori, dacă erau deja conturate datele unor nereguli, acestea se vor acutiza pe fondul Lunii Pline în Taur, din 19 noiembrie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

SCORPION

Unii vor avea dureri de cap trecătoare dar deranjante, alții nu vor avea răbdarea necesară pentru a duce la bun sfârșit o temă profesională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

SĂGETĂTOR

Din 19 noiembrie, după ora 16:33, și până pe 20 noiembrie, în relațiile parteneriale Săgetătorii pot fi mințiți, dezinformați, manipulați prin versatilitatea comportamentului și ambiguitatea afirmațiilor sau prin trunchierea informațiilor de către cei cu care nativii trebuie să discute o temă comună de viață și muncă (soț, colaborator, asociat).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

CAPRICORN

Avem de-a face cu suferințe tipice din dragoste, cu tot cortegiul lor de trăiri intense, cu lacrimi, suspine, regrete și mânii, cu hotărâri radicale și cu multă, foarte multă neîncredere în partener și în viitorul relației. Uneori, nativii, dacă vor descoperi aspecte dezgustătoare, vor avea întreaga justificare să rupă relația, în ciuda suferinței lor de moment.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

VĂRSĂTOR

Posibile încurcături sau zdruncinări ale încrederii pe fondul unor dezvăluiri, mărturisiri sau descoperiri întâmplătoare care vor arunca o lumină nefastă asupra unor persoane (rude) și care vor da o altă turnură evenimentelor asupra cărora, oricum, plana o undă de îndoială. O dată risipită, prin elocvența adevărului ieșit la iveală, aceasta îi va pune în dificultate pe nativii care vor trebui să ia o decizie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

PEȘTI

Nativii vor avea la tot pasul motive de stres, de dezamăgire, de tristețe, de îngrijorare sau de exasperare, văzând cum ideile lor bune și chiar demersurile anterioare se blochează ori se perimează pentru că se pierd niște termene și se ratează niște oportunități.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 13 – 19 noiembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal