Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion indică prezența majorității planetelor în partea nordică a hărții tale astrale și prevalența Casei Carierei asupra celorlalte aspecte ale vieții.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion

Luna aceasta, doemniul profesional te va solicita mai mult decât familia sau aspectele emoționale. Acestea din urmă vor fi în echilibru și te vor lăsa să te concentrezi asupra carierei. În plus, reușitele tale profesionale vor da satisfacție și familiei.

Mai mult de 60% din puterea planetelor se grupează în partea de est a hărții tale astrale. Casa Sinelui devine foarte puternică pe data de 11. Este timpul pentru autonomie și acțiune hotărâtă. Poți să-ți stabilești propriul curs al vieții și propriile obiective. Abilitățile sociale și adaptabilitatea nu-ți vor fi solicitate luna aceasta.

Spiritualitatea va juca un rol important în viața ta luna aceasta. Va guverna viața ta profesională, relațiile și chiar banii. Introspecția te va ajuta să te înțelegi mai bine și să decizi astfel încât să-ți fie bine.

Intuiția caracteristică zodiilor de Apă va funcționa foarte bine pentru Scorpioni luna aceasta. Vei avea uneori senzația că se întâmplă fenomene paranormale. Chiar așa va fi, dacă empatia și telepatia sunt fenomene paranormale.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Mediul profesional va fi plin de provocări pentru Scorpion. Dar, cu puterile tale spirituale, vei fi perfect capabilă să gestionezi situațiile ivite.

Este o perioadă prolifică în cariera ta. Proiectele în care ești implicată vor da rezultate peste așteptări, iar meritul tău va fi unul major și nu va trece neobservat. Atât menagementul companiei cât și colegii și colaboratorii vor fi dornici să te implice în continuare în tot ceea ce necesită competență și responsabilitate de top.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion: BANI

Septembrie va fi o lună bună din punct de vedere financiar. Vei simți nevoia să împletești bunăstarea materială cu confortul psihic și elevația spirituală. Vei ajuta pe cineva sau vei dona pentru o cauză umanitară bine precizată.

Prima săptămână a lunii este favorabilă încheierii unui contract, asumării unui nou angajament aducător de venituri suplimentare.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion marchează data de 11 septembrie ca începutul unei perioade favorabile formării unei noi relații romantice. Vei manifesta mult interes pentru dragoste și o vei întâlni în mediul spiritual pe care îl frecventezi.

Este posibil, de asemenea, să-ți găsești perechea în mediul profesional, dar și în acest caz va exista o conotație mistică. Este foarte posibil să-ți aparțină inițiativa.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Scorpion trasează niște obiective pentru luna aceasta. Scăderea în greutate, dacă este necesară, este și posibilă acum. Cu înclinația ta actuală spre cele ale spiritului, vei rezista ușor tentațiilor culinare. Apoi satisfacția va fi garantată.

Dacă ai probleme de sănătate a pielii, acestea se vor manifesta mai agresiv în această perioadă. Este momentul să scapi de ele odată pentru totdeauna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop