Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec semnalează o deplasare spre nord a majorității planetelor. Ești în tranziție dinspre Casa Familiei către Casa Carierei.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec

Puterea emoțională îți poate folosi în perioada următoare la îndeplinirea obiectivelor sociale și profesionale. Forța planetară este maximă în jumătatea vestică a hărții tale astrale. Asta înseamnă ocreștere a importanței contactelor sociale și ajutorului din partea altora.

Interesele celorlalți vor fi pe primul plan, iar tu trebuie să te adaptezi și să-ți creezi avantaje din îndeplinirea lor. Consensul și colaborarea vor fi vitale, chiar dacă nu este principala tendință pentru o zodie de Foc.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec anticipează o deplasare a centrului de greutate dinspre aspectele domestice și cele emoționale către cele privind cariera.

Mediul profesional va fi armonios, iar influențele planetare vor fi favorabile atingerii obiectivelor. Raționamentele tale vor fi infailibile și vei înregistra progrese neașteptate.

Dacă ești în căutarea unui nou job, luna aceasta se vor ivi oferte demne de luat în serios.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec: BANI

Urmează o perioadă foarte bună din punfct de vedere financiar. Planele Venus și Jupiter vor influența favorabil norocul tău la bani. Marte va avea influența lui benefică asupra planificării inspirate. Atât familia cât și contactele sociale vor fi de ajutor în această privință.

Surplusul de bani de care vei dispune luna aceasta îți va permite să ajungi la zi cu niște plăți datorate. Perioada de după data de 11 este foarte favorabilă investițiilor și proiectelor financiare.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Casa Dragostei este, încă, foarte puternică luna aceasta. Planete influente se ocupă de carisma ta și te fac foarte atrăgătoare. Viața de cuplu va fi pigmentată de multă pasiune și sexualitate intensă. Este posibil c rezultatul să fie o sarcină.

Dacă ești singură, după data de 6 sunt șanse serioase la o relație suficient de serioasă încât să se pună problema căsătoriei. Până acolo, însă, vor fi petreceri una după alta și tot felul de distracții și ieșiri în decor. Doar perfecționismul tău în dragoste poate să temporizeze evoluția relației.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Berbec este optimist în ceea ce privește starea sănătății, mai ales până pe data de 22. După această dată, nu este neapărat mai rău, dar se cere prudență și grijă pentru condiția fizică. Mai multă mișcarek, exerciții pentru mobilitate și totul va fi OK: Digestia trebuie menajată, o dietă lejeră ar fi de folos. Și echilibrul emoțional are nevoie de atenție, dar nu este într-un pericol real.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop