Horoscopul lunii SEPTEMBRIE

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: este o lună în care se pot face multe lucruri. Muncim mai mult, corectăm greșeli, îmbunătățim.

BERBEC

Ai şansa unică de a îndrepta o situaţie. Nu poţi să te întorci în timp şi să faci lucrurile cum trebuie, dar poţi să adopţi o altă cale de rezolvare şi să te revanşezi pentru ce ai piedut cândva.

TAUR

Celor apropiaţi te străduieşti mereu să le oferi ce este mai bun, nu-i aşa? Ar fi timpul să te gândeşti şi la tine şi să-ţi acorzi acelaşi tratament special pe care îl rezervi de obicei celorlalţi.

GEMENI

Septembrie îţi aduce nişte zile pline de distracţie alături de persoanele apropiate ţie – cele mai fericite zile din acest an. Profită de împrejurare şi reconciliază o relaţie care scârţâie.

RAC

În săptămânile următoare vei avea energia şi pasiunea de a rezolva sarcini care aşteaptă la rând. Este ocazia cea mai bună să-ţi dai seama ce te face cu adevărat fericită, dincolo de obligaţii.

LEU

Singurul lucru care stă între tine şi visurile tale este ezitarea. Acceptă-ţi temerile şi inhibiţiile. Odată ce vei înceta să fugi de ele, vei constata că au dispărut toate ca prin farmec.

FECIOARA

Datorită influenței Soarelui, Fecioarele vor fi foarte ospitaliere și generoase. Când vă va solicita cineva ajutorul, o veți face fără ezitare. În septembrie, vă veți arăta și dorința de a domina. Prin urmare, veți fi bucuros să preluați din responsabilitățile colegilor, ceea ce probabil va avea și o răsplată. În plus, veți dori, de asemenea, să vă controlați partenerul și probabil că vă veți pune mereu interesele dumneavoastră pe primul plan. Un exces de vanitate v-ar putea ruina relaţia.

BALANȚA

Când vine vorba de relații, te vei afla într-o situație în care vei fi gelos. Vei începe să te simți amenințat și vei fi nevoit să te lupți pentru relația ta.

SCORPION

Planeta dragostei şi a armoniei, Venus, dă energie relaţiilor tale în septembrie. Sunt veşti bune pentru cuplurile fericite, dar şi pentru cei care sunt în căutarea unei relaţii noi.

SĂGETĂTOR

Se poate să-ţi pierzi timpul cu detalii nesemnificative. Este timpul să te gândeşti serios la ce-ţi doreşti de la viaţă şi la ce vrei cu adevărat să fii – treci fără întârziere la fapte!

CAPRICORN

Eşti un lider înnăscut şi îţi vei da seama curând că eşti mult mai capabilă decât cei în faţa cărora trebuie să răspunzi. Fă ceea ce consideri că trebuie făcut şi fă-o cât poţi tu de bine.

VĂRSĂTOR

O acţiune de reorganizare îţi va înviora garderoba şi va aduce economii semnificative. Deja ai ce-ţi trebuie – o revizuire atentă va readuce în prim plan lucruri drăguţe de care ai uitat.

PEȘTI

Cei care doresc să slăbească, este momentul perfect pentru a începe. Concentrează-te pe o dietă sănă­toasă și pe exerciții fizice, va fi benefic și pentru starea ta psihică.

Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop