Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Scorpion. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Scorpion

În această perioadă, Luna influențează pozitiv semnele de Apă. Aspectele personale, emoționale vor ocupa primul plan, în timp ce evoluția profesională va trena. Vei lega relații noi care îți vor fi utile în viitorul apropiat. Află previziunile complete din horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Scorpion!

Urnaus, patronul obișnuit al celor născuți în Zodia Scorpionului, se află într-o poziție îndepărtată luna aceasta. Din acest motiv, s-ar putea să simți confuzie și dezorientare. Nu lua decizii importante până nu te simți foarte sigură pe tine.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ

Deocamdată, nu se întrunesc condițiile pentru reușita planurilor tale. Domeniul profesional merge cumva înainte, dar nu face salturile așteptate. Folosește această perioadă pentru o fundamentare mai atentă a deciziilor viiitoare.

Ți se va da de rezolvat ceva ce, de fapt, nu are rezolvare. Va trebui să-ți faci curaj și să spui asta. Ca argument esențial invocă cheltuiala de bani și de timp inutilă. Șefii sunt sensibili când vine vorba de consum inutil.

Nu lua decizii importante privind banii. Marte este instabil și tot ce faci devine riscant. Nu te nîndatora, dar nu da nici bani cu împrumut.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Intri într-o perioadă de comunicare eficientă cu cei apropiați. Unele tensiuni existente se vor dezamorsa. Datorită influenței Lunii, vei fi mai receptivă la nevoile celorlalți. Iar asta îți va consolida relația de cuplu, de familie și cu prietenii.

Intuiția te va ajuta să mergi acolo unde trebuie ca să-ți faci noi cunoștinți. Deocamdată, va fi doar plăcerea conversației și a unor puncte de interes comune. În viitorul apropiat, însă, aceste relații proaspete se vor dovedi foarte utile și de o parte, și de cealaltă.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Este o perioadă favorabilă relaxării, odihnei, poate chiar meditației. Sănătatea va beneficia mult de pe urma acestor lucruri. Sâcâielile cronice, digestive sau reumatice, vor dispărea deocamdată. Profită de perioada amorțită de la muncă și oferă-ți puțin răsfăț, așa cum consideri tu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop