Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Săgetător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Săgetător

Va fi o perioadă de întorsături neașteptate și surprize plăcute. Trebuie să-ți împarți atenția în mai multe direcții ca să nu ratezi oportunitățile care apar. Află previziunile complete din horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Săgetător!

Jupiter este patronul tău luna aceasta. Dar și Ceres te va susține, deși, de obicei, el se opune Zodiei Săgetătorului. În schimb, Mercur se va amesteca în evoluția ta emoțională. Și, dacă nu sesizezi la timp amenințarea, vei aluneca într-o stare de tristețe nejustificată. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu-ți este defavorabil. Trebuie, doar, să menții controlul.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ

Cu puțină atenție și viteză de reacție, poți să domini concurența. Situațiile potențial periculoase nu te amenință pe tine. Trebuie să știi să păstrezi distanța față de conflictele în care se antrenează ceilalți.

Dacă lucrezi pe cont propriu, poți fi oarecum relaxată. Nu ești inclusă într-un sistem frământat. Iei propriile decizii și îți faci propriile treburi fără să fii prea mult influențată de alții.

Dar dacă ești angajată, probabil că, zi de zi, simți că te afli într-un viespar. Mercur îți induce o oarecare labilitate emoțională. Nu te lăsa contaminată de agitația celorlalți. Nu participa la bârfe și nu lua partea nimănui.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru nativii mai tineri ai zodiei, va fi o perioadă de distracție și amuzament. Nu neapărat petreceri, pot să fie întâlniri în grup, sau unele activități împreună cu prietenii. Dacă ești în cătarea unui nou partener, aceasră căutare se transforma într-o joacă. Multe flirturi, multă cochetărie, dar deocamdată nu vei arunca ancora. De aici, însă, poate ieși ceva serios în viitorul apropiat.

Săgetătorii familiști tind să-și ducă acasă frustrările de la serviciu. Ca să nu exagerezi în această privință, organizează mai multe ieșiri cu familia. Filme, oncerte, drumeții, mese în oraș – orice, numai nu vă închideți în casă cu problemele.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Agitația de care suferi se poate manifesta și în plan fizic. Pur și simplu, nu vei avea răbdare să stai așezată la masă. Vei adormi mai greu, frământată de gânduri. E mai bine să recurgi la remedii naturale și la sport ca să-ți restabilești echilibrul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop