Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Leu. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Leu

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Leu notează un complex de influențe astrale. Ceres și Pluto vin cu influențe pozitive, alături de patronul tău, Soarele. Uranus și Neptun, tind să te tragă înapoi. Trebuie să te pliezi pe val. Află previziunile complete!

Diplomația și flexibilitatea sunt cele care îți vor aduce succesul. Va fi mai profitabil să colaborezi cu ceilalți. Egoismul și atitudinea dictatorială, specifice Zodiei Leului, nu-ți vor aduce nimic bun luna aceasta.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Leu: CARIERĂ

Profită de disponibilitatea celorlalți. Dacă ei au încredere în tine, mergi pe mâna lor și fă ceea ce le este util și lor, și ție. Nu este o perioadă bună pentru proiectele individuale. Dacă te gândești la un nou job, încă nu vei primi oferta de nerefuzat. Ține pentru tine planul și fă figură frumoasă în echipă.

În privința banilor, nu trebuie să-i pui pe primul loc ca să nu fii dezamăgită. Vor veni și banii la timpul lor. Deocamdată, concentrează-te pe calitatea muncii și pe respectarea termenelor asumate.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În privința relațiilor, este o perioadă pozitivă pentru majoritatea zodiilor. Dar pentru Lei, în mod special. Mai ales pentru acei Lei care sunt singuri. Nu neglija sfaturile prietenilor. Nu refuza invitațiile. Nu te izola și nu te închide în casă în timpul liber. Există mult potențial pentru tine, dar terbuie să-l lași să se manifeste.

Nu doar relațiile intime, romantice trec printr-o perioadă favorabilă pentru Leu. Și prieteniile sunt privilegiate luna aceasta. Vei fi înconjurată de căldură și devotament. Trebuie să ai încredere și să te lași răsfățată.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Luna aceasta, vei simți ușoară instabilitate emoțională care se va reflecta și în plan fizic. Agitație, palpitații și o sensibilitate sporită la cafea sau alte stimulente. Schimbă puțin rutina zilnică și lucrurile se vor aranja. De exemplu, nu începe ziua cu cafeaua. Amân-o puțin, o oră sau două.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop