Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Fecioară. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Fecioară

Prima lună de toamnă este extrem de importantă pentru tine. Ceres, patronul tău astral, are o putere neobișnuită și te împinge cu forță înainte. Află previziunile complete din horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Fecioară!

Luna septembrie se anunță una foarte dinamică pentru nativii din Zodia Fecioarei. De fapt, va fi atât de dinamică încât s-ar putea să te simți depășită de evenimente. S-ar putea să nu-ți dai seama imediat ce șansă ți se oferă și s-o ratezi. Dar poți preveni asta.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ

Dacă ai propria afacere, sau dacă lucrezi pe cont propriu, poți să-ți propui orice ține de bani. O investiție de orice natură are șanse să se dovedească foarte profitabilă. Ai inspirație, ai bani, ai noroc.

În general, fii atentă la orice zvon, la orice aluzie și la tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu refuza nicio invitație și profită de ocazia de a cunoaște oameni noi. Discută, ascultă, întreabă și notează-ți numere de telefon. Din toate părțile pot să apară oportunități neașteptate. Chiar dacă nu ți-ai propus, s-ar putea să-ți schimbi jobul cu unul la care nici n-ai visat.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Și în privința iubirii evenimentele se succed cu rapiditate. Dacă nu ești într-o relație, vei dezvolta rapid una. Atât de rapid încât s-ar putea să simți nevoia s-o mai temperezi către sfârșitul lunii. Iar dacă ești, deja, într-o relație, probabil că veți trece la nivelul următor, oricare ar fi acesta.

În familie, fiecare are ceva de zis, ceva de rezolvat. Începutul școlii o să vină cu atâtea noutăți încât o să fie greu de procesat. Ia-le pe rând și nu-i lăsa pe cei mici să te înnebunească de cap.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

O să simți că primești de undeva energie. O să dormi mai puțin pe noapte și totuși o să fii în formă. Ai putea să profiți de asta și să faci mai multă mișcare. Încearcă, totuși, să faci lucrurile mai încet și cu măsură. Altfel, ești expusă la indigestii și la accidentări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop