Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Balanță. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Balanță

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Balanță anticipează o perioadă calmă, moderată ca dinamică. Dar nu de stagnare, ci de rezolvare din mers a multor probleme mărunte. Află previziunile complete!

Nici Soarele, nici Marte nu-și vor manifesta obișnuita lor influență negativă asupra Zodiei Balanței. Eris, însă, va fi destul de eficient în zodia ta. Cu alte cuvinte, n-o să fie nemaipomenit, dar o s-o scoți de fiecare dată la capăt.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ

În domeniul profesional, va fi o perioadă de progrese moderate. Fără realizări spectaculoase, dar fără eșecuri. Există mai multe direcții în care te poți mișca. Ar fi bine să nu te concentrezi foarte mult pe una singură, ci să încerci să le abordezi pe toate. Nu este nevoie de muncă extenuantă, nici de atingerea perfecțiunii. Este nevoie doar de păstrarea tuturor posibilităților, ca să ai de unde alege mai târziu.

O să uiți să faci unele lucruri, o să le greșești pe altele. Dar n-o să fie nimic grav. Dacă tu nu vei face caz și nu vei atrage atenția, nimeni nu va observa.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură și disponibilă, vei intra într-o relație care se va dezvolta cu mare rapiditate. Atât de repede, încât nu-ți vei lua răgazul de a cerceta împrejurările și toate datele. Este posibil ca persoana respectivă să fie, deja, într-o relație. E mai bine să știi dinainte decât să aflu după.

În jurul tău, prietenii au luat-o puțin razna. Fac fel de fel de prostii, apoi vin la tine să ceară sfat și ajutor. Nu te băga prea mult. Acordă-le doar sfaturile și ajutorul care nu te implică pe tine în încurcăturile create de ei.

În familie, fă un efort și mai ascultă-i și pe ceilalți. Este imposibil să ai dreptate absolut întotdeauna. Mai ascultă și alt punct de vedere. Mai ales în chestiunile care nu te privesc în mod direct.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Spre sfârșitul lunii, te vei trezi că ai destul de mult timp liber. Poate n-ar strica să-ți faci analizele, dacă a trecut anul de ultimul control medical. Nu ai probleme serioase, dar ai un puc de ipohondrie. Îți place să faci caz de tine de și de indispozițiile tale. Fă-ți analizele și vezi dacă, într-adevăr, starea sănătății tale necesită atenție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop