Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Vărsător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Vărsător

Benefciezi de sprijinul patronului tău, Saturn, după cum arată horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Vărsător. Vei recupera sau vei înlocui cu succes ceva pierdut de curând. Află previziunile complete!

Celro născuți în Zodia Vărsătorului li se recomandă prudență și apel la înțelepciune. Cu tot avântul pe care îl simți, pe moment, nu trebuie să te aventurezi riscant. În această perioadă, e mai bine să te bazezi pe experiențele anterioare. Nu încerca să faci lucrurile într-un fel în care, în trecut, nu ți-au ieșit bine. De asemenea, e bine să te bazezi pe cei în care ai încredere. Nu e sfârșitul lumii dacă îți recunoști o greșeală. Și nici dacă asculți și ții cont de părerea altcuiva.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Nu lua hotărâri de importanță capitală luna aceasta. Păstrează-ți jobul, păstrează-ți clienții sau profilul afacerii – după caz. Bazează-te pe colaborare și pe munca de echipă. Dacă ești într-o poziție de conducere, ascultă-ți subalternii. Și ai grijă să înțeleagă clar ce vrei de la ei. Ai obiceiul să sari peste explicații și să-i bagi în ceață uneori.

Nu te grăbi să cheltuiești banii care îți vin peste așteptări. Planifică-i atent. Nu investi dacă nu ai analizat deja rentabilitatea investiției. Acum, capacitatea de analiză îți este ușor afectată. Este posibil să ți se întoarcă niște bani pe care i-ai împrumutat sau să ți se plătească niște drepturi extrasalariale.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ai de tranșat niște aspecte importante în cuplu sau în familie, amână deocamdată. Nu ai claritatea necesară și nu gândești destul de obiectiv. Spre deosebire de activitatea profesională, în problemele personale e mai bine să nu implici pe nimeni din afară. Sfaturi și păreri se găsesc oricând. Dar nu vor face decât să-ți sporească confuzia.

Evenimentele sociale sunt utile, dar până la un pucnt. Luna aceasta este mai bine să declini invitațiile care nu te atrag. Dacă ajungi în locuri în care nu-ți doreai neapărat, te vei obosi și te vei indispune inutil.

La capitolul recuperări, probabil că vei repara o relație recent stricată. Dacă e vorba despre un partener, fie veți relua relația, fie îl vei înlocui cu o variantă mai bună.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Probabil că te vei trezi greu dimineața, confuză și amețită. Verifică-ți neapărat tensiunea. Dacă este în regulă, măcar să știi și să stai liniștită. Retenția de lichide poate să-ți provoace neplăceri. Anumite intoleranțe sau alergii de care suferi în mod cronic se vor manifesta mai accentuat luna aceasta.

Ceea ce îți rămâne de făcut este să te odihnești bine, să nu neglijezi hidratarea și să respecți regimul alimentar prescris. Ia măsurile de prevenție pe care îți permiți să le neglijezi în alte perioade.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop