Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Pești. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Pești

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Pești semnalează prezența lui Venus într-o poziție protectoare. Înconjurați de invidie și intrigi, Peștii vor reuși să se ridice deasupra. Află previziunile complete!

Venus este, de altfel, planeta care guvernează Zodia Peștilor. Influența nefastă a lui Ceres și Mercur se va manifesta, dar va fi slăbită de prezența lui Venus. Emoțional, vei avea o perioadă solicitantă. Ceea ce se întâmplă în jur nu te lasă indiferentă. Abaterea de la drumul drept te poate costa pierderi importante. Trebuie să ai încredere în tine și să rămâi consecventă principiilor tale.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Nu este momentul să experimentezi. Fă ceea ce știi mai bine, așa cum știi mai bine. Venus îți garantează succesul, dacă nu te încăpățânezi chiar tu să-l compromiți. Nu pleca urechea la oferte care sună incredibil de bine. Drumul e presărat cu capcane.

Invidia unora din jur se va opri la stadiul teoretic. Nu vor îndrăzni chiar să te sape. Ai de partea ta pe cei mai influenți din companie. Concentrează-te pe proiectele pe care le ai în derulare. Nu te apuca de ceva nou și riscant.

Nu risca nici cu banii. Ai soliditate financiară, dar nu-ți poți permite să pierzi. Nu împrumuta dacă ai îndoieli. Și nici nu face un credit dacă rata ți se pare la limita capacității tale de plată.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ai îndoieli în privința unor prieteni, fă o pauză în privința lor. Nu căuta acum să le verifici loialitatea. Cu peisajul tulbure din jur, ai putea să-i acuzi pe nedrept. La fel și în relația de cuplu. Poate că cineva îi face avansuri partenerului tău. Nu-ți manifesta gelozia într-un mod prea vehement. Să știe că ai observat, dar nu mai mult. Și, mai ales, nu accepta avansurile cuiva ca să te revanșezi.

În general, se întâmplă lucruri sâcâitoare în jurul tău. Dar acestea sunt, în același timp, neclare. Nu te agita prea mult pentru că s-ar putea să nu fie nimic important. Bârfe din partea unora, ignorare din partea altora, plângeri și văicăreli… Nu le băga în seamă pentru că nu prezintă niciun pericol pentru tien.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Echilibrul emoțional îți este pus în pericol. Trebuie să te concentrezi pe rutina ta zilnică: job sau școală; familie, prieteni apropiați. Odihnește-te suficient, hrănește-te cum trebuie și hidratează-te corespunzător. Echilibrul trupesc și cel sufletesc se interconectează.

Nu încerca experiențe extreme: sporturi riscante sau petreceri pantagruelice. Orice exces te va costa. Accidentele, indigestiile, intoxicațiile sunt riscuri care stau la pândă. Probabilitatea de a scăpa de ele este maximă. Dar, dacă ții neapărat, îți poți compromite norocul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop