Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Taur. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Taur

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Taur semnalează influența lui Venus atât de puternică, încât va reverbera și asupra partenerului tău. Află previziunile complete!

Venus are întotdeauna un cuvânt de zis pentru cei născuți în Zodia Taurului. Luna aceasta, însă, cuvântul va fi foarte imperativ. Efectul este că vei avea nevoie de dragoste mai mult ca oricând. Atenția ta se va concentra mai mult pe aspectele personale, emoționale și mai puțin pe cele sociale și profesionale.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Dacă atmosfera la muncă nu este una plăcută și armonioasă, îți va fi greu luna aceasta. Dacă ai posibilitatea, mai bine lucrează de acasă. Găsește orice pretext sau spune adevărul. Dacă faci echipă bună cu colegii tăi, dacă se mai și râde din când în când, atunci și munca va merge bine.

Dacă ai senzația că cineva se uită la tine cu invidie sau cu gânduri ascunse, probabil chiar așa este. Există opoziție în drumul tău luna aceasta. Și nu e tocmai perioada ta de forță, în care să-i pui ușor la punct. Te-ar putea necăji mai mult decât merită. Nu cerceta, nu iscodi: ți-e mai bine dacă nu știi.

Pentru confortul tău, simți nevoia să cheltuiești și să-ți faci niște plăceri. Nu e rău, atât timp cât nu întreci măsura și nu recurgi la fonduri secrete și la economii.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus face ca partenerul tău să rezoneze perfect cu tine. Pentru că îi vin dinspre tine semnale pline de afecțiune. Este o perioadă favorabilă relației. Puteți s-o fructificați în mod romantic. Dar puteți s-o faceți și la modul practic, planificând renovări, excursii, achiziții sau viitorul copiilor.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, vei atrage ca un magnet potențialii parteneri. Având în vedere că ești într-o dispoziție foarte romantică, nu te grăbi! Nu face pași importanți dacă nu ești sigură ce vrei. Nu transmite semnale greșite celor care, de fapt, nu te interesează. S-ar putea să nu mai poți scăpa de ei.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Toate sâcâielile obișnuite parcă se adună în această perioadă. Trebuie să-ți respecți regimul alimentar sau tratamentul prescris. Trebuie să te odihnești și să nu te angajezi în activități riscante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop