Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Gemeni. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Gemeni

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Gemeni anticipează o perioadă dificilă, dar interesantă. Paradoxal, dificultățile nu te vor marca, ci le vei aborda relaxat. Află previziunile complete!

Combinația de influențe dintre Ceres și Marte îți va induce o stare de echilibru și concentrare spirituală. Nu ai toate informațiile despre ceea ce se întâmplă în jur. Și este clar că ceva se întâmplă. În loc să te agiți și să te pierzi cu firea, cum ar face nativii din alte zodii, tu aștepți clarificarea situației. Se știe că Zodia Gemenilor este caracterizată de seninătate și inventivitate. La momentul potrivit veiști ce să faci cu datele problemei.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ ȘI BANI

Vei simți că stai oarecum pe nisipuri mișcătoare. Dar nu este nici vina, nici responsabilitatea ta. Întotdeauna ai știut să-ți găsești la timp pluta de salvare. Vei ști si acum. Probabil că de aceea nu te agiți.

Mulți se bazează pe tine și asta face ca volumul tău de muncă să fie mai mare decât s-ar cuveni. Însă vor veni și bani pe măsură. Deși Gemenii dau impresia că sunt aerieni, nu este chiar așa. Sunt destul de realiști și calculați, numai că își fac calcuelele discret și în liniște. Banii de acum îți vor prinde foarte bine mai târziu. Măcar îți vor oferi confortul psihic și plasa de siguranță.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul te va sâcâi cu întrebările și îngrijorarea lui. Există pericolul să atenteze la liniștea și echilibrul tău. Asta va genera niște discuții în contradictoriu din care el va ieși puțin șifonat iar tu, puțin plictisită. Nu e foarte grav și va trece odată cu sfârșitul acestei perioade incerte pentru tine.

Pentru familia extinsă, ca și pentru evenimentele sociale nu ai nici timp, nici dispoziție. E mai bine să-ți rezervi timpul liber pentru tine, pentru plăcerile solitare. Preocupările artistice îți vor oferi satisfacție.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Dincolo de aparenta stare de perfecțiune, cu imunitatea nu stai foarte bine. Virozele respiratorii sunt dușmanii care stau la pândă. Nu poți evita aglomerația, nu poți evita transportul în comun? Atunci fă ceva pentru creșterea imunității. Vitamina C, în cele mai mari doze admise, poate fi eficientă. Frunctele neprelucrate și mierea de albine sunt, de asemenea, eficace.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop