Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Scorpion. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Scorpion

Marte vine în zodia ta cu energie și strălucire. Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Scorpion anticipează o perioadă cu potențial de realizări importante. Află previziunile complete!

De fapt, luna aceasta va fi una tipică pentru Zodia Scorpionului. Adică metodele tale se vor dovedi eficace și justificate. În mod tipic, pentru Scorpion există două tabere clar delimitate. Există cercul din care el face parte și tot restul lumii din afară. Jocurile de culise, aranjamentele, relațiile vor funcționa la maximum pentru tine luna aceasta.

Principala precauție ar fi să nu depășești, totuși, limitele legale. Și nici pe cele morale, prea tare. Aceste greșeli s-ar putea întoarce mai târziu împotriva ta.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

Păstrează-ți alinațele tradiționale. Luna aceasta nici nu pare una favorabilă pentru lărgirea cercului de influență. Folosește-te de ceea ce ai: coechipieri fideli și șefi care te favorizează. Muncește cu aceeași dăruire ca de obicei și ascensiunea îți va fi justificată în ochii eventualilor critici.

Tot prin persuasiune și relații vei obține niște avantaje care se vor traduce în bani. Fie vei avea ceva în plus de făcut, fie vei negocia cu succes vreo mărire de tarif sau de salariu. Poți să te recompensezi cu un moft costisitor la sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Fidelitatea este dominanta ta în noiembrie. Refractară la complimentele și avansurile altora, te vei simți mai bine ca oricând alături de partenerul tău. Familia, în general, va fi o fortăreață consolidată, în care vei găsi tot ce-ți dorești. Dragostea, înțelegerea, dar și distracția te vor chema acasă imediat după muncă.

Dacă va trebui să participi la unele evenimente sociale, va trebui să ai un obiectiv precis cu care să te duci. Să cunoști pe X sau pe Y și să-i propui cutare combinație. Altfel vei simți că ai pierdut degeaba o bucată din zi. Ești foarte bine orientată spre eficiență și randament.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Ești energică, la limita de a fi agitată. Te poți expune unor accidente ușoare dacă exagerezi cu activitatea. Nu schimba radical dieta și nici nu te apuca brusc de o activitate fizică intensă. Ai nevoie de antrenament ca să practici un sport. Și, de fiecare dată, ai nevoie mai întâi de încălzire.

Apropo de încălzire. Vien sezonul rece. Nu face eroisme pe pielea ta. Îmbracă-te cum trebuie, nu subestima asprimile vremii. De asemenea, nu subestima pericolul virozelor și al gripei. Dacă nu obișnuiești să te vaccinezi, ai mare grijă la răspândirea acestor boli în spațiul public.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop