Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Săgetător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Săgetător

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Săgetător anticipează o perioadă cu mai puțină acțiune. Profită de ea ca să consolidezi ceea ce ai realizat până acum. Află previziunile complete!

Cei născuți în Zodia Săgetătorului se plictisesc fără acțiune. Rutina și inerția sunt cei mai mari dușmani. Totuși, pentru perioada care vine, trebuie să te înarmezi cu răbdare. Folosește tipul pentru verificări și retușuri, completări și recuperări. Trebuie să fie în urmă lucruri peste care ai trecut cu prea multă ușurință. Acum e timpul să te ocupi de ele.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Nu se va întâmpla mai nimic în cariera ta – nici bine, dar nici rău. Poți să încerci să studiezi ceva, să te pui la punct cu o nouă aplicație. De asemenea, poți folosi timpul ca să strângi puțin relațiile cu acei colegi cu care lucrezi bine. Iar dacă ești într-o poziție de conducere, ai putea să-ți scoți echipa undeva, în oraș, dacă nu cjhiar într-un teambuilding.

Nu vor veni câștiguri semnificative peste cele anticipate. Dar cele anticipate vor veni la timp și integrale. Deci nu vei acumula restanțe la plăți, dar nici nu vei putea face ceva „peste rând'. Totul, cu măsură.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Săgetător: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Liniște și pace în familie. Dacă ai tăi au inițiative de weekend, dă-le curs. Câtă vreme nu e mai multă agitație decât îți dorești, va fi perfect. Marile realizări, marile achiziții, marile angajamente nu se vor produce luna aceasta. Cu atât mai bine, pentru că mai este timp de gândire.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, încă nu te vei angaja în nimic serios. Va fi relaxant și amuzant să flirtezi, dar nu vei simți imboldul să treci la nivelul următor.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Parcă nu ai energia de a începe ceva important. Nici de vreun regim alimentar special n-o să te apuci. Nici n-o să te lași de fumat (dacă fumezi). Nici la jogging n-o să te duci. E o perioadă de contemplare. Pare o perioadă inactivă, pierdută, dar nu este așa. Contemplarea este faza inițială a acțiunii, ea nu poate lipsi. Deci, ești pe drumul cel bun, chiar dacă, deocamdată, stai pe loc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop