Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Capricorn. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Capricorn

Marte va fi responsabil pentru energia ta debordantă. Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Capricorn avertizează, totuși, asupra riscului de comportament agresiv. Află previziunile complete!

În general, Zodia Capricornului este caracterizată prin dinamism, dar și prin intransigență. Luna aceasta, mai mult ca oricând, vei fi înclinată să ceri prea mult de la ceilalți. Aproape că nu vei mai avea îngăduință pentru slăbiciunile și neputințele celorlalți. Cel puțin, acesta va fi primul impuls. Ai posibilitatea să-ți cenzurezi reacțiile dure, dacă îți dorești cu adevărat.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Dacă ești într-o poziție de conducere, va fi greu de subalternii tăi luna aceasta. Dacă te deranjează să te urască, trebuie să fii mai înțelegătoare. Nu-i critica la fiecare greșeală și nu te aștepta ca luna aceasta să li se tripleze brusc puterea de muncă.

Dacă ești în poziția de executor, s-ar putea să te biciuiești chiar pe tine. Și să ai pretenții exagerate de la coechipieri. În intenția de a da rezultate monumentale, de a face mult și cât mai bine, s-ar putea să greșești.

În privința banilor, vei simți impulsul de a economisi, de a-i proteja. Până la un moment dat, nu e rău. Însă riști să depășești niște limite rezonabile. Există unele cheltuieli pe care n-ai cum să le refuzi. Obișnuiește-te cu ideea.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Ca și la muncă, și acasă vei fi nerezonabil de pretențioasă. Partenerul va fi agasat dacă e o zodie de Foc, nefericit dacă e o zodie Apă. Dacă e zodie de Aer, va fi plictisit și va pleca la plimbare. Să nu cumva să plece de tot, ai grijă!

Cel mai rău va fi pentru copiii tăi – dacă e cazul. Nu mai trebuie să explicăm ce înseamnă un părinte mult prea exigent. Și nici ce consecințe pot să aibă exigențele exagerate. Cu aceste avertismente în minte, poți să te cenzurezi și să slăbești presiunea atunci când fețele celor din fața ta se lungesc.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Cel puțin în privința sănătății exigența îți va ajuta. Vei fi campioana ditei sau a regimului alimentar impus de medic. Ușor obsedată de igiena ta și a spațiului din jur – nici asta n-are ce să strice.

Numai că, la capătul unei perioade atât de intense și tensionate, te poți trezi cu imunitatea scăzută. Ia măsuri din timp. Vitamina C, fructele și legumele crude, mierea de albine sunt doar câteva remedii eficace.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop