Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Rac. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Rac

Va trebui să te bazezi mai mult pe rațiune și mai puțin pe intuiție luna aceasta. Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Rac avertizează că principalul tău patron, Luna, nu e în formă pentru tine. Află previziunile complete!

Emoțiile te vor încurca mult în reacții și decizii. Jupiter îți este, însă favorabil. Contrar naturii obișnuite a celor din Zodia Racului, luna aceasta vei manifesta un pic de egoism. Și asta îți va folosi foarte mult. De fapt, chiar asta te va salva în situațiile confuze.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Pe tot parcursul lunii, gravitează în jurul tău oportunități profesionale și persoane influente. Poate că nu se va întâmpla nimic spectaculos. Dar, undeva, în afara câmpului atenției tale, se vor aranja frumos niște lucruri. Efortul pe care îl depui acum, poate ți se pare cam nespornic. Dar el va da roade în timp.

E posibil să nu fii chiar în largul tău cu banii luna aceasta. Dar nici cheltuieli neprevăzute semnificative nu se întrevăd. Chibzuită cum ești, o să te descurci. Nu este momentul să fii foarte generoasă. Egoismul discret despre care vorbeam te va salva de la o pierdere. Cineva se gândește să te păcălească cu ceva, dar rațiunea te va împiedica să cazi în plasă.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va trebui să aibă răbdare și înțelegere. Vei manifesta anxietate, îngrijorare mai mult sau mai puțin justificată. Dar nu va fi o stare profundă sau de durată. Dacă cei din jur au puțin tact și se pricep să-ți distragă atenția, vei reveni repede la o stare bună.

Este o perioadă bună să conoști oameni noi. E multă lume nouă în jurul tău și unele conexiuni ți-ar putea prinde binee în viitorul apropiat. În plus, ți-ar putea oferi deschidere spre un domeniu la care te gândești de mult, dar încă nu l-ai abordat. Frecvente vor fi și oportunitățile de a-ți găsi un partener, în cazul în care nu-l ai. Ieși în lume!

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Racul este de felul lui puțin ipohondru. În noiembrie tendința asta se va accentua. Ziua în scădere, temperaturile în coborâre te vor indispune. Dar de la proastă dispoziție până la boală e o distanță. Nu te grăbi s-o parcurgi în imaginație. Stai departe de diagnosticele de pe internet și de automedicație. Ești influențabilă, mai ales în rău. Dacă ții neapărat, mergi la medicul de familie pentru o evaluare generală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop