Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Leu. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Leu

Marte și Soarele vor fi de partea ta, așa cum indică horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Leu. Influențele sunt și bune, și rele, dar poți întoarce totul în favoarea ta. Află previziunile complete!

Marte este cel care dă forță dar și excese de temperament. În general cei născuți în Zodia Leului sunt temperamentali. Dacă își aduce și Marte contribuția, riști niște furii ieșite din comun chiar și pentru tine. Evită persoanele și situațiile care te enervează. Nu răspunde imediat mesajelor care te irită. Ia-ți timp de gândire și calmare.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Ca urmare a influenței lui Marte, vei fi puternică și dinamică. Vei avea o capacitate de muncă deosebită. Vei duce la bun sfârșit proiecte grele și complicate. Ai pueta, chiar, să-ți creezi un avans care să-ți folosescă atunci când cheful de muncă te părăsește. Sau când găsești de făcut ceva pentru un ban în plus.

Riscul este să te enervezi pe cei care rămân în urmă și te încurcă. Sau pe cei care vin și te întreabă de trei ori pe zi ce faci, cum merge, cât mai ai… Spune-le calm să te lase să-ți vezi de treabă. Calm, da?

Din entuziasm și impulsivitate o să-ți vină să cheltuiești fără socoteală. Chiar dacă ai de unde, nu e cazul. Gândește-te bine înainte de a scoate banii din buzunar. Vor fi unii care vor încerca să-ți vândă tot felul de prostii extravagante și inutile.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă vrei să schimbi ceva în relația ta de cuplu, mai amână puțin. Nu ai răbdare să asculți și nici să fii contrazisă. Nu e o perioadă bună pentru marile discuții. Mai bine consumă-ți energia la petreceri sau concerte rock. Cenzurează-ți impulsul de a face cadouri foarte costisitoare. Măcar așteaptă o ocazie specială.

Vor fi multe evenimente la care vei fi invitată. Prima tentație va fi să refuzi, apoi să accepți. Iar dacă mergi, nu ai răbdare să stai până la sfârșit. Alege-ți locul cel mai apropiat de ieșire ca să poți pleca atunci când ai chef.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Ești tentată de excese de tot felul. Activitatea fizică peste capacitatea ta te poate lăsa cu febră musculoară și cu puls tahicardic. Nici accidentările nu sunt excluse din calcul. Nu te măsura cu băutorii de performanță și nu-ți pune în farfurie mai mult decât mănânci de obicei. Ai toate datele să fii perfect sănătoasă luna aceasta. Numai propriile imprudențe te pot expune la riscuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop