Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Fecioară. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Fecioară

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Fecioară

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Fecioară anticipează o perioadă contradictorie. Va trebui să faci echilibristică printe solicitări de tot felul. Află previziunile complete!

Pentru cei născuți în Zodia Fecioarei, ordinea este esențială. Luna aceasta, însă, nu prea vei avea parte de ea. Va trebui să depui ceva efort ca să-ți menții direcția pe care o vrei tu. Altfel, te vei trezi copleșită de treburile și grijile altora. Dacă simți că n-o mai poți scoate la capăt, ia-ți o vacanță, dispari! Și lasă-i să se descurce singuri.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

La muncă, ți se vor da sarcini unele peste altele. Fiecare dintre ele este urgentă în momentul în care apare. Păstrează-ți calmul și explică logic că nu le poți face pe toate deodată. Solicită în scris, pe e-mail să ți se precizeze care este cu adevărat cea mai urgentă. Trebuie să primești răspunsul scris ca să ai probe la o adică. Dacă ai posibilitatea, mai delegă din atribuții.

Vei sta bine cu banii, dar și aici vor fi contradicții. Sunt necesare tot felul de cheltuieli care se exclud unele pe altele. Dacă nu te poți hotărî pe care s-o faci și la care să renunți, amână-le pe toate. Poate unele nu vor mai fi necesare.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul te solicită, familia te solicită, prietenii vor și ei câte ceva de la tine. S-ar putea să alegi munca, în ideea te a scăpa de ei. Dar alegerea asta este în detrimentul confortului tău. O vacanță ți-ar fi utilă mai ales în raport cu familia. O plecare de trei zile sau o săptămână departe de toată agitația ar face minuni. Cei rămași în urmă ar fi nevoiți să se organizeze singuri. La întoarcere, schema lor va funcționa fără tine.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, vei fi agasată de atenția potențialilor parteneri. Deși s-ar putea ca, după ce trece parioada agitată, tocmai dintre aceștia să alegi.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Cel puțin sănătatea nu-ți va face probleme. În afară de stres și oboseală, n-o să ai alte suferințe. Și așa ne întoarcem la recomandarea anterioară: o scurtă vacanță, un weekend prelungit te vor ajuta să-ți revii în formă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop