Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Balanță. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Balanță

Venus, patronul tău obișnuit, va avea puteri sporite asupra ta luna aceasta. În această perioadă te va domina emotivitatea, periculos de aproape de isterie, avertizează horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Balanță. Află previziunile complete!

Fiind guvernată de Venus, Zodia Balanței pune mai presus de orice dragostea. Luna aceasta, emoțiile de tot felul ar putea să-ți încurce serios planurile. Fel de fel de greșeli te pândesc pe drum. Ține cont de asta și retrage-te din tot ce seamănă a conflict. Bazează-te pe calculele și raționamentele făcute anterior și ține-te de ele.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

Continuă-ți proiectele începute, după planul deja elaborat. Nu te risipi în favoruri acordate altora. Vei simți imboldul să te sacrifici pentru alții, chiar atunci când nu este nevoie. Ceilalți se pot descurca la fel ca și până acum. Nu trebuie să plătești tu un preț nejustificat.

Te vei afla într-o situație financiară chiar mai bună ca de obicei. Rezistă impulsului de a face cadouri extravagante. Mai bine oferă-ți ție ceva ce ți-ai refuzat multă vreme, pentru că nu se știe când o să mai poți.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va trăi zile frumoase alături de tine. Va fi copleșit de dragostea și atenția ta. Însă excesul tău de emotivitate ar putea să genereze puseuri de gelozie. Nu da glas oricărei bănuieli înainte de a-i verifica temeiul. În familie, copiii vor fi răsfățați mai mult ca de obicei. Dacă sunt adolescenți, s-ar putea să nu poată răspundă la fel, chiar să se simtă puțin sufocați.

Nu te supăra pe prietena care nu te sună înapoi deîndată. Oamenii se mai iau cu altceva, mai uită. Ești exuberantă și atragi atenția în societate. Folosește-te de asta, dar caută să nu provoci invidii și gelozii.

Horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Din tumultul tău emoțional, ar putea să rezulte puțină ipohondrie. Dacă ai suspiciuni cu privire la starea ta de sănătate, nu căuta pe internet. Ceea ce ți se pare un simptom al unei afecțiuni serioase, pe internet o să-ți apră ca moarte în chinuri absolut sigură. Mai bine mergi la medic, fă-ți analizele și liniștește-te.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop