Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion indică o creștere în importanță a Casei Familiei. Partea sudică a hărții tale astrale este mai puternică.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion

Luna aceasta, Casa Carierei este în umbră pentru nativii în Zodia Scorpionului. Folosește această perioadă pentru a-ți planifica viitorul profesional și pentru a-ți face ordine în spațiul fizic și în cel virtual.

În noiembrie cea mai mare parte a energiei planetare va fi localizată în sectorul estic. Autonomia ta va fi la cote ridicate. Dacă lucrurile nu merg în direcția pe o consideri tu corectă, nu ai decât să dictezi redresarea cursului. Nu este necesar să le fii pe plac celor din jur cu prețul compromisurilor. Chiar și pentru un semn de Apă un asemenea răgaz de independență prinde bine.

Se pare că luna aceasta sexualitatea ta va ajunge la un nivel la care n-a mai fost de mult. Vei găsi plăcere și recompensă în pasiunea fizică. În același timp, va trebui să păstrezi echilibrul între senzualitate și rațiune, pentru că nu vei avea tot timpul la dispoziție pentru distracție.

Se vor petrece schimbări interesante în viața ta și asta, fără ca tu să-ți bați capul. Vei asista la toate și vei trage foloasele la final.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Cariera nu va fi pe primul plan luna aceasta pentru nativii în Zodia Scorpionului. În această perioadă te poți concentra pe planificarea pentru viitor și pe acumularea de noi cunoștințe și competențe profesionale.

Dacă ești în căutarea unui nou job, este bine să analizezi cu atenție orice ofertă. Marte nu este favorabil activităților și deciziilor în domeniul profesional.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion: BANI

Prezența lui Jupiter în zodia ta face ca situația financiară să fie foarte bună. Este necesar ceva mai mult efort pentru a pune cap la cap lucrurile astfel încât munca ta să se transforme în bani. Vor fi unele dificultăți în privința încasării lor.

Deplasarea lui Jupiter te va influența în modul de a-ți folosi banii. Vei avea niște impulsuri de generozitate, în sensul contribuiției la o cauză caritabilă. Sau este posibil să-i oferi cuiva un lucru necesar sau banii ca să și-l procure.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Farmecul personal și puterea de atracție vor captiva pe oricine se apropie de tine. Vei putea atrage atenție cu ușurință atenția cuiva care te interesează, fie din punct de vedere romantic, fie doar intelectual.

În același timp, vei manifesta un entuziasm și o vivacitate care i-ar putea intimida pe cei din jur. Inclusiv partenerul de cuplu va încerca să-ți tempereze energia. Dacă faci planuri nerealiste, peste posibilitățile actuale, să nu te superi dacă partenerul tău nu va manifesta același entuziasm.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Scorpion anticipează o perioadă cu multă energie și vitalitate. Poate chiar prea multă. Fiind impulsivă și foarte dinamică, este posibil să fii expusă unor mici accidente. O întindere musculară sau o intorsă intră, de asemnea, pe lista de riscuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop