Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac observă că planetele sunt echilibrat așezate în raport cu harta ta astrală. Cariera și Familia au importanță egală luna aceasta.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac

Tendința actuală a planetelor este ascendentă în zodia ta. Echilibrarea Carierei cu Familia și aspectele emoționale este un proces care se împlinește luna aceasta. De fapt, aceste două arii ale vieții tale vol alterna în importanță.

Mai mult de 70 % dintre planete se vor situa în partea vestică a hărții astrale. Aceasta indică necesitatea bunei colaborări cu ceilalți și a temperarării inițiativei personale. Va trebui să apelezi la diplomație și să te pliezi pe cursul evenimentelor ca să-ți atingi scopurile.

În luna noiembrie, nativii în Zodia Racului vor fi solicitați în mai multe direcții. Va fi o perioadă dificilă, având în vedere că va trebui să faci față unor solicitări contradictorii. Dar, fiind un semn de Apă, flexibilitatea și capacitatea de adaptare sunt direcțiile în care excelezi.

Ceea ce este de remarcat este că atât distracția cât și munca se manifestă puternic în această perioadă. Creativitatea ta va fi stimulată de Jupiter prezent în Casa a V-a. Te vei manifesta creativ în privința copiilor dar și în domeniul unui hobby.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac: CARIERĂ

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac avertizează că nu este o perioadă dintre cele mai bune pentru carieră. Trebuie să iei lucrurile încet și fără mari așteptări. Conservă-ți energia și ideile pentru un moment mai favorabil.

Nu lua decizii importante în domeniul profesional, pentru nu există elemente ajutătoare puternice. Nici partenerul nu te susține atât cât ai avea nevoie. Folosește această perioadă pentru analiză și pregătiri.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac: BANI

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac notează că nici din punct de vedere financiar nu este o perioadă strălucită. Nu este momentul să investești sau să te avânți în proiecte casnice care să antreneze resurse importante.

Nu sunt motive de îngrijorare. Mai degrabă ți se recomandă răbdare și prudență, în așteptarea unei perioade mai favorabile.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Vei fi activă din punct de vedere social și vei exercita farmec și atracție față de cei din jur. Asta va fi util în pregătirea unei perioade în care vei avea inițiative în domeniul profesional.

Este, de asemnea, o perioadă favorabilă noilor relații romantice. Însă nu trebuie să te implici foarte serios, pentru că nu se conturează relații durabile.

În cuplurile deja existente, partenerii Racilor vor fi pasionali și înclinați spre distracție. Racului nu-I place să nu fie luat în serios atunci când are probleme sau e îngrijorat. Din acest motiv, sunt posibile fricțiuni în relație, dar acestea vor fi trecătoare.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Rac este optimist cel puțin în privința sănătății. Nefiind prea multe solicitări la muncă, ai toate condițiile să te odihnești și să-ți refaci puterile pentru perioada mai solicitantă care va urma. Nu te frământa și nu te stresa din cauza lipsei de progres și a amânării planurilor tale.

Nu apela la medicamente dacă vremea rece îți dă indispoziții de ordin respirator. Remediile naturale sunt preferabile în asemnea cazuri ușoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop