Horoscopul lunar martie 2019 pentru Scorpion. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Scorpion

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Scorpion prevede că, luna aceasta, Casa Familiei este mai puternică. Progresele în carieră nu vor fi pe primul plan. Aspectele legate de casă și de cele emoționale vor trece înainte. În domeniul profesional, poți să-ți revizuiești planurile și să-ți elaborezi tacticile, așa încât să fii pregătită pentru perioada care va urma. Află previziunile complete!

Îți vor reveni în atenție anumite aspecte nerezolvate sau care necesită mai multă atenție în planul vieții personale. Trebuie să fii mai flexibilă și să iei în considerare punctele de vedere ale celor apropiați.

Zile cu tonus maxim: 6-7, 15-16, 23-24.
Zile bune în dragoste: 5-6, 11-12, 15-16, 24-25.
Zile norocoase la bani: 5-6, 15-16, 23-27.
Fii prudentă pe 3-4 11-12, 17-18 și 30-31.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

Jupiter aduce unele schimbări pe plan profesional. Schimbările nu te privesc în mod direct pe tine, ci mai mult compania. Indirect, însă, se vor repercuta și asupra jobului tău. Este posibil să-ți pui problema schimbării locului de muncă sau abordării din alt unghi a jobului actual. Va trebui să colaborezi mai mult, să te coordonezi cu mai multe persoane și să te integrezi într-o echipă lărgită. Adaptează-te, nu manifesta rețineri, pentru că este mai sigur așa: și riscurile, și responsabilitățile vor fi mai bine împărțite.

Dacă ești în căutarea unui job, oportunitățile din această lună vor fi către joburi mai puțin spectaculoase dar cu mai bune perspective de viitor.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Scorpion în privința banilor nu anticipează lucruri spectaculoase ci înscrierea într-un trend crescător, lent dar sigur. Dacă se întrevede un câștig foarte ușor de obținut, probabil că nu e realist. Nu da la o parte alte proiecte mai sigure.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, ai, cel puțin în această privință, niște perspective bune. Vei fi în atenția unei persoane influente, poate chiar cu ceva avere, dintr-un cerc social de la care nu aștepți nimic în plan personal.

Relațiile cu cei din familie vor fi excelente până pe data de 20. După această dată, ar putea interveni unele fricțiuni, dar nu ale tale, ci mai degrabă între partenerul tău și membrii familiei. Și – ghici? – tu vei fi mediatorul. Va fi complicat să menții echilibrul între viața socială și cea de familie.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Vor fi anumite probleme de sănătate spre sfârșitul lunii. Va trebui să muncești inteligent, organizat și să elimini toate treburile și toate etapele neproductive, ca să nu te extenuezi inutil. Emoțional, vei fi într-o curbă pozitivă.

Vor fi schimbări în manifestările personalității tale și în imaginea de sine. Felul de a te îmbrăca și comportamentul tău vor migra ușor către alt stil – legat, poate, de schimbarea anotimpului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop