Horoscopul lunar martie 2019 pentru Rac. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Rac

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Rac descrie luna aceasta ca pe un yo-yo pentru Raci. Uneori totul va merge strună; alteori, va părea că totul ți se pune împotrivă. Află previziunile complete!

Va trebui să jonglezi cu mai multe arii de interes. Atât autonomia cât și integrarea socială vor avea câte un rol major în succesul tău în această perioadă.

Zile cu tonus maxim: 6-7, 15-16, 23-24.
Zile bune în dragoste: 1-6, 13-16, 21-22, 24-25, 28-31.
Zile norocoase la bani: 5-9, 15-19, 23-25, 28-29.
Fii prudentă pe 1-2, 8-9, 21-22 și 28-29.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

În martie, te vei concentra mult pe carieră și vei vedea rezultatele: creșteri semnificative, activități eficiente și mult ajutor din partea conexiunilor tale sociale.

Mediul profesional va suferi niște schimbări care te vor afecta direct. S-ar putea să-ți schimbi complet locul de muncă sau să te reprofilezi la cel actual, ori, cel puțin, să-ți schimbi locul fizic, biroul în care lucrezi.

Luna aceasta, banii vor veni din profesie, din contracte extraprofesionale dar și de undeva, din familie. Va trebui să depui ceva efort ca să-I obții. Spre sfârșitul lunii, contactele sociale și asocierile te vor ajuta să te echilibrezi financiar.

Dacă ai ocazia, investește într-un bun de calitate care să te ajute pe viitor să-ți practici profesia cu rezultate mai bune în calitatea lucrurlui și în bani.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Jupiter în conjuncție cu Venusva scoate la iveală disfuncții în relațiile tale cu cei mai în vârstă din familie, dar și cu copiii.

Comunicarea în cuplu este esențială pentru bunul mers al căsniciei. Va trebui să depui oarecare effort în rezolvarea diferențelor de opinie și în refacerea armoniei în familie.

Relațiile sentimentale vor fi supuse unei doze de stres până spre sfârșitul lunii. Lucrurile se vor regla, însă, până atunci, așa că poți planifica liniștită o mini-vacanță de weekend prelungit: veți fi împreună.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Rac: SĂNĂTATE

Starea sănătătții tale va fi problematică până pe 20 martie. Va trebui să-ți dozezi rațional eforturile și să-ți conservi energia, limitându-ți activitățile numai cele absolut necesare.

Va trebui să te îngrijești în mod special de aspectul exterior, pentru că vei avea o expresie palidă și obosită. Puțină detoxifiere este necesară și un aport de uleiuri sănătoase, pe care le vei obține cu un pahar de vin alb pe zi și cu câteva nuci mâncate între mese.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop