Horoscopul lunar martie 2019 pentru Leu. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Leu

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Leu, ca și în cazul celorlalte zodii din prima jumătate a zodiacului, indică un interes preponderent pentru carieră, în raport cu celelalte aspecte ale vieții. Ceea ce este legat de viață sau de dimensiunea psihologică vor trece în umbră. Află previziunile complete!

Farmecul social și capacitatea de colaborare vor fi decisive în martie. Acestea vor ceda încet-încet locul inițiativelor pesonale. Succesul tău va depinde de modul în care vei echilibra cerințile contradictorii din această perioadă.

Jupiter în conjuncție cu Venusva aduce schimbări radicale în activitățile legate de studii. Aceasta poate să însemne o reprofilare sau schimbarea instituției în care îți desfășori studiile. De asemenea, vor fi schimbări în aspectul tău exterior și în percepția de sine.

Zile cu tonus maxim: 8-9, 17-18, 26-27.
Zile bune în dragoste: 3-6, 13-16, 21-22, 24-25, 30-31.
Zile norocoase la bani: 8-10th, 15-16th, 19-20th, 23-25th, 28-29.
Fii prudentă pe 3-4, 11-12, 23-24 și 30-31.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Predicțiile pentru luna martie în privința carierei tale arată senzațional! Seriozitatea ta va căpăta recunoaștere și va fi răsplătită fie cu o propmovare, fie cu o creștere de venit, fie cu ambele.

Vei fi în armonie cu șefii și superiorii ierarhici. De asemnea, vei fi într-o compatibilitate exemplară cu colegii. Iar dacă deții o afacere, vei realiza tot ce ți-ai propus, punct cu punct.

Planeta mercur nu este favorabilă câștigurilor bănești immediate. Vei face o schimbare radicală în planurile financiare. Dacă ai în vedere o investiție, trebuie să te documentezi mai bine înainte de a lua o decizie.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va fi foarte prezentă și activă în viața ta în această perioadă. Se leagă fie de apariția cuiva străin, fie de cineva care se află la mare distanță. Pari să fii într-o agitație pe tema dragostei: fie te grăbești să intri într-o relație, fie îți presezi partenerul să schimbe ceva important în comportament și mentalitate. Trebuie să-ți temperezi elanul și să lași lucrurile să evolueze în tihnă ca să fie durabile.

Este posibil să-ți schimbi locuința sau să faci schimbări majore în cea actuală. Ești într-un punct în care vei spune și vei repeta: „Așa nu se mai poate!'. Ține cont de principiile Feng Shui dacă vrei să-ți găsești echilibrul energetic în locuință.

În martie, vei fi foarte implicată în viața socială, iar asta poate să-ți afecteze relația cu partenerul. Este nevoie să-ți armonizezi viața socială cu dragostea.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Leu: SĂNĂTATE

Sănătatea ta va fi excelentă în cea mai mare parte a lunii martie. Va trebui să iei pauze și să te odihnești suficient, pentru că surplusul tău de energie te-ar putea duce la mici accidente și la extenuare la sfârșitul perioadei de activitate intensă. În alimentație, pentru a-ți îmbunătăți imunitatea, ai nevoie de sucuri naturale de tot felul și, dacă nu-ți displace, de usturoi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop