Horoscopul lunar martie 2019 pentru Fecioară. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Fecioară

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Fecioară avertizează că, până pe data de 20, va fi atâta agitație în jurul tău încât îți va fi greu să-ți păstrezi calmul și luciditatea. După această dată, lucrurile se vor liniști și vei putea să te întorci la un ritm mai așezat. Află previziunile complete!

Jupiter în conjuncție cu Venuseste benefic pentru tine: obstacolele vor fi îndepărtate din drumul tău. În preocupările tale spirituale vei înregistra un pas înainte. Voluntariatul și acțiunile umanitare te vor atrage mai mult ca oricând. În același timp, însă, vei acorda mai multă atenție ca de obicei sexului și felului în care arăți.

Luna aceasta este ideală pentru a da curs unui plan de studii sau de călătorie. Este o perioadă în care îți poți permite să dedici timp dezvoltării tale intelectuale și cunoașterii de sine.

Zile cu tonus maxim: 1-2, 12, 19-20, 28-29.
Zile bune în dragoste: 3-7, 13-16, 22nd, 24-25, 30-31.
Zile norocoase la bani: 5-6, 15-16, 21-25.
Fii prudentă pe 6-7, 13-14 și 26-27.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

În martie, relațiile tale la muncă vor fii excelente. Contactele sociale vor juca un rol important în afacerea sau în cariera ta. Probabil că vei găsi exact persoana potrivită care să te aprecieze și să-ți facă rost de o promovare.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Fecioară arată foarte bine în privința banilor. Cu ceea ce vei câștiga suplimentar, vei putea să-ți achiți niște datorii. Acest lucru va fi înlesnit și de câștigurile partenerului. Ajutându-i pe alții să-și îmbunătățească situația vei avea și tu de câștigat.

Pentru ca toate acestea să se realizeze, trebuie să renunți la niște cheltuieli inutile și să ai grijă să-ți plătești taxele la timp, ca să nu ai mai târziu niște penalități.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Fecioară arată progrese și în privința dragostei, mai ales către sfârșitul lunii. Și pe cât romantism este în dragostea ta, pe atâta este și senzualitate. Dragostea e de găsit luna aceasta în călătorii sau în activitățile educative. Iar dacă ai cumva asemenea planuri, este o lună favorabilă să rămâi însărcinată.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

În luna martie ai putea să începi o dietă și/sau o cură de detoxifiere – după caz. Este o perioadă foarte potrivită, va merge foarte bine și te va ajuta enorm.

Starea psihică foarte bună, tonusul și echilibrul de care te bucuri îți vor permite să aprofundezi niște aspecte fundamentale ale vieții, mergând până la sensurile existenței.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop