Horoscopul lunar martie 2019 pentru Balanță. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Balanță

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Balanță arată echilibrat pe cele trei dimensiuni ale vieții: profesional, familial și psihic. Succesul tău depinde de abilitatea de a depăși obstacolele de luna aceasta prompt și în mod adecvat. Află previziunile complete!

Vei avea o viață socială foarte dinamică în această perioadă. Pe măsură ce îți creezi noi contacte, renunțele la altele. Vei avea inițiative în privința sporirii capacităților tale intelectuale.

Zile cu tonus maxim: 3-4, 13-14, 21-22, 30-31.
Zile bune în dragoste: 5-6th, 8-9, 15-18, 24-27.
Zile norocoase la bani: 5-6, 8-9, 15-18, 23-27.
Fii prudentă pe 1-2, 8-9, 15-16 și 28-29.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

Jupiter îți va afecta activitățile luna aceasta. Ar trebui să reduci puțin ritmul activităților profesionale. Influențele astrale te vor forța să cauți ajutorul celorlalți pentru a-ți atinge obiectivele. Nu este momentul să fii independentă sau arogantă. Compromisul și munca în echipă îți sunt necesare.

În martie ar fi bine să-ți revizuiești strategiile financiare. În felul acesta, este loc de îmbunătățire a situației.

În această perioadă, finanțele tale depind de conexiunile sociale. Dacă participi la evenimente și socializezi cu persoane influente, asta s-ar putea să-ți aducă niște oportunități. La îmbunătățiera situației tale va contribui partenerul. Este pozibil să ai ceva de câștigat chiar de la stat: o deducere, o returnare sau o reducere a unei taxe.

Poți câștiga bani din activități conexe jobului tău – din consultanță, de exemplu.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Martie îți va aduce noutăți în privința parteneriatelor și prieteniilor. Relațiile de acest fel capătă importanță și forță. Căsătoria, dacă este una solidă, va deveni și mai puternică după ce va depăși neplăcerile de la începutul lunii; dacă este o căsnicie de formă, care scârțâie, ea va lua o serioasă opțiune spre desfacere.

Dragostea va lua forme naturale, mai mult de ordin fizic. Dacă ești singură, luna aceasta vei gândi mai simplu și mai sănătos în privința unei posibile relații; nu te vei mai complica, nu-ți vei mai pune tot felul de întrebări, ceea ce îți crește serios șansele de a-ți găsi perechea.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Balanță atrage atenția că ai nevoie de relaxare ca să te păstrezi într-o stare de sănătate bună. Conservă-ți energia lucrând la ceea ce este esențial și amânând tot ceea ce poate fi amânat. Cere ajutor și delegă-ți responsabilitățile. Rezervă-ți zilnic puțin timp pentru exerciții fizice. Morcovii, bananele și ouăle sunt alimentele indicate pentru creșterea energiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop