Horoscopul lunar martie 2017 pentru Pești: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Pești anticipează o perioadă de angajamente importante în carieră. Deși aspectele emoționale și cele legate de casă sunt mai proeminente luna aceasta, cariera este foarte importante pentru Pești. Tocmai puterea emoțională te va ajuta să ai câteva realizări în carieră sau în afacere.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Pești

Deși, în principiu, latura ta spirituală este predominantă, în luna martie vei fi atrasă de senzulitate și de lux. Manifești multă independență și vei face total așa cum vrei tu. Va trebui să te adaptezi celorlalți iar ceilalți te vor urma.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Pești: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

În luna martie, vor ceva problema în căsnicia ta, dar și în relațiile sociale. O ruptura poate interveni în cuplul din care faci parte. Dacă un ai o relație permanentă, este posibil să începi una, sau chiar să ți se propună căsătoria.

Viața sexuală și planurile de sarcina ar trebui revizuite, pentru că motivația un pare foarte convingătoare nici pentru tine, nici pentru partenerul tău.

Dacă ești singură, în perioada următoare există posibilitatea să intri într-o relație destul de serioasă online. Datorită influenței planetare, lucrurile vor avanza încet, pe îndelete.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Pești: CARIERĂ

Influența din această lună a Soarelui te vor ajuta să-ți atingi mai repede obiectivele în carieră. Planeta Mercur îi va favoriza pe nativii în Pești carea u profesii în domeniul artistic, literar sau în domeniul spectacolelor. Talentul artistic și abilitățile de comunicare vor fi mult îmbunătățite.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Pești: BANI

Planeta Marte un este favorabilă finanțelor tale. Trebuie să fii puțin circumspectă în orice tranzacție. Banii vor veni în ritmul obișnuit – poate chiar mai bun – datorită muncii tale dar și susținerii din partea familiei. Este posibil să vinzi ceva valoros. Însă există oameni și situații care pot face ca banii tăi să se ducă mai ușor decât au venit. Fii prudentă!

Eclipsa de Lună din ultima parte a lui martie este posibil să afecteze situația financiară a partenerului tău, mai ales din causa unui împrumut pe care îl va acorda cu pera multă ușurință. Ar trebui să-ți urmeze sfaturile pentru că intuiția ta funcționează foarte bine în această perioadă.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Pești: SĂNĂTATE

Sănătatea ta va fi foarte bună în martie. Energia ta va atinge cote ridicate. Farmecul personal și vitalitatea vor fi îmbunătățite de influanța planetei Venus. Te poți ocupa de tratamente cosmetice și alte forme de îmbunătățire a aspectului fizic.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Peștilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop