Horoscopul lunar martie 2017 pentru Leu: dragoste, carieră, bani, sănătate

Zodia Leului

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Leu detectează prezența întregii puteri planetare în partea de nord a hărții tale zodiacale. Evenimentele notabile se vor petrece în domeniul profesional, în timp ce aspectele legate de casă și familie precum și cele emoționale vor rămâne undeva, în planul doi.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Leu

Casa Relațiilor și a Asocierii este foarte puternică pentru Leu. Abilitățile sociale vor conta mai mult decât inițiativele individuale și munca susținută. Colaborările și atragerea interesului altor persoane în proiectele tale îți vor fi foarte utile.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Leu: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Conform previziunilor astrale, prima săptămână a lunii martie este favorabilă inițierii unei relații noi. Sunt necesare compromisuri pentru ca relația să meargă. Vei fi înclinată să petreci un timp analizând și eliminând contactele sociale inutile. Asta te va ajuta să economisești mult timp și multă energie pe viitor.

Căsniciile ar putea fi întărite de inițiativa de a avea un copil, sau chiar de nașterea lui, acolo unde este cazul.

Va trebui să reflectezi la adevărata semnificație a prieteniei și la valoarea spirituală a relațiilor de prietenie.

Elimină cât mai multe obiecte de prisos din casă pentru a favoriza fluxul energiilor pozitive.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Predicțiile astrale pun reflectorul pe cariera ta în care se vor petrece transformări importante. Acestea, însă, nu se vor petrece de la sine, ci doar ca urmare a muncii tale intense.

Este posibil să-ți schimbi jobul, să-ți găsești ceva suplimentar sau să faci o schimbare majoră în actualul job. Emoțional vorbind, totul va fi sub control, ceea ce este excelent având în vedere ritmul și intensiitatea cu care vei munci.

Se întrezărește chiar posibilitatea unei călătorii în interes profesional și / sau a unui program de perfecționare profesională.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Leu: BANI

Horoscopul pe luna martie al Leului anticipează o îmbunătățire a situației financiare din surse externe: fie dintr-o bursă sau premiu, fie dintr-o activitate extraprofesională.

Există o legătură între o călătorie și un venit: fie vei primi bani de undeva, din străinătate, fie îi vei câștiga dintr-o activitate prestată în deplasare.

Partenerul tău va contribui și el la bunăstarea materială. Spre sfârșitul lunii, Mercur se va deplasa și efervescența profesională și financiară se va potoli.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Previziunile pentru luna martie indică o vitalitate ridicată și multă putere de concentrare. Ai putea încerca să abandonezi unele obiceiuri nocive, unele adicții. De asemnea, e bine să acorzi atenție stării emoționale și să încerci să-ți echilibrezi energiile, fie printr-o terapie specifică, fie prin meditație și exerciții de respirație.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Leului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop