Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec anticipează că, după data de 21 a lunii, Casa Familiei va deveni dominantă în zodia ta. Aspectele domestice și cele psihologice vor prevala asupra celor profesionale și sociale.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec

Multe planete sunt retrograde, în timp ce altele tocmai avansează în zodia ta. Uranus retrograd te va determina să-ți revizuiești relațiile de prietenie și să le elimini pe cele indezirabile. Momentul de înaintare al lui Jupiter este favorabil călătoriilor în străinătate. Acei nativi în Zodia Berbecului care sunt în faza studiului, vor fi admiși în instituții academice bune.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec avertizează că, spre sfârșitul acestei luni, va trebui să-ți controlezi puseurile temperamentale. Folosește-ți dezamăgirile ca să-ți dezvolți intuiția. Profită de această perioadă citind și învățând lucruri noi. Dacă ai activități în vânzări sau în publicitate, urmează o perioadă în care vei excela. De asemenea, vei avea multe oportunități de a călători.

Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec privind cariera semnalează posibilitatea unei promovări. Dacă ai o afacere, aceasta va prospera și va căpăta deschidere spre domenii conexe noi. Este important să pui în evidență rezultatele din perioada care tocmai a trecut, pentru că luna aceasta nu vei avea realizări spectaculoase.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec: BANI

Luna aceasta, banii pot veni din afara ocupației tale obișnuite, din vânzarea unor bunuri sau dintr-un proiect ocazional. În prima parte a lunii, ai instincte foarte bune în privința câștigului și a folosirii banilor. Perioada de după data de 21 este una favorabilă investițiilor pe termen lung. Este un moment bun să achiziționezi un bun pe care îl poți revinde în câștig – poate chiar o proprietate imobiliară.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Prezența lui Jupiter în Casa Dragostei are impact asupra compatibilității Berbecului în relațiile romantice. Relațiile existente ar putea evolua rapid spre căsătorie. Ești oarecum agresivă în această privință și poate ar fi mai bine să lași dragostea să-și urmeze cursul și să se maturizeze în ritmul ei. Vei fi foarte activă din punct de vedere sexual, gata să planifici o sarcină.

Vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu partenerul tău în liniștea căminului, departe de agitație și de aglomerații.

Dacă ești singură, ești pe punctul de a întâlni dragostea undeva, în mediul academic pe care îl frecventezi, sau printre relațiile la distanță. Ceea ce îți dorești în această perioadă de la o relație este echilibru emoțional și grijă.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

După data de 20, vei resimți urmările stresului. Nivelul de energie nu va fi strălucit. Va trebui să-ți dozezi efortul și să muncești mai degrabă eficient decât mult ca durată. Trebuie să mănânci regulat și fără excese. Pentru echilibrul emoțional, ar fi preferabil să muncești în confortul casei tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop