Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești îți recomandă să te încrezi în Jupiter care ocupă poziția obișnuită de lider în zodia ta. Va fi o lună relaxată, fără urgențe și presiuni. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești

Ca să fii relaxată, va trebui să te izolezi puțin în lumea ta. Iulie va fi o lună bună pentru toate zodiile. Unii, însă, vor fi mai agitați decât alții. Cu idei multe, cu contradicții, cu mici conflicte constructive. Toate acestea te-ar putea obosi și te-ar lipsi de bine meritata odihnă.

Poate este momentul să pleci în vacanță. Dacă pleci, evită să mergi în grupuri mari sau cu prieteni noi, pe care nu-i cunoști prea bine. Familia ta este destul. Sau partenerul, dacă nu aveți copii. Iar dacă nu ești într-o relație, o prietenă veche și de nădejde este cea mai bună recomandare.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești: CARIERĂ

Dacă ai afacerea ta sau lucrezi pe cont propriu, nu e momentul să semnezi contracte. Nu te apuca de ceva nou și important. Nivelul atenției și concentrării tale nu este excelent. Trebuie să tragi de timp puțin. Din nou, plecarea în vacanță este cea mai bună sugestie.

Dacă ești angajată, nu e momentul să-ți schimbi jobul. Trebuie amânat puțin, până când îți va fi clar că faci o mișcare bună. Nu este indicată nici o călătorie în interes de serviciu. Te va obosi, te va enerva și nu vei reuși să faci cum trebuie ceea ce ai de făcut. Fă în așa fel încât să meargă altcineva în locul tău.

Cea mai bună parte este că stai bine cu banii. Și nici nu se arată ceva cheltuieli neprevăzute și neplăcute. Ai ce să cheltuiești în concediu, atât cât să te simți bine. Nu vei cheltui excesiv pentru că nu ai chef de nici un fel de excese. Prioritatea ta va fi odihna.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În cuplu, ca și în familie, lucruile pot sta foarte bine sau foarte enervant. Dacă partenerul tău este pus pe distracție și agitație, nu va găsi la tine aceeași dispoziție. Dacă cei mici se agită și vor tot timpul altceva, se va lăsa cu durere de cap. Dar probabilitatea este mult mai mare ca ai tăi să se bucure de liniștea vacanței. Probabil că va fi o armonie pașnică între voi. Veți râde mult împreună și veți savura în tihnă peisaje sau muzee.

Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta vei prefera o prietenie liniștită unei relații romantice. Chiar dacă vei intra într-o relație, criteriul deciziei va fi același. Te vei simți atrasă de cel care îți oferă liniște, simplitate și siguranță. Iar asta va funcționa reciproc.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Lentoarea generală care te caracterizează luna aceasta îți va amprenta oarecum sănătatea. Circulația sanguină va trebui să fie puțin accelerată prin mișcare. Nu lenevi chiar atât cât te tentează s-o faci. Fă drumuri lungi prin natură, înoată, mergi cu bicicleta. Eventualele dureri de cap pe care le vei simți nu vor avea nici o gravitate. Ar putea fi din lipsă de hidratare, sau de la statul într-un spațiu închis, cu oxigen puțin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop