Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină în Capricorn din 28 iunie. Previziunile Uraniei

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie este principalul eveniment astrologic al săptămânii și influențează major toate semnele zodiacale pe diferite sectoare ale vieții. Influența acestui eveniment astrologic se resimte câteva zile înainte și câteva zile după formarea aspectului de Lună Plină. Iată care sunt previziunile Uraniei pentru cele 12 zodii.

BERBEC

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie favorizează problemele și animozitățile. În plus, acest aspect al Lunii vine cu tot felul de restricții, limitări, blocaje sau opoziții demne de luat în seamă din partea rivalilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Berbecilor, AICI

TAUR

Acest aspect al Lunii amplifică, în cazul vostru, blocajele, situațiile complicate cărora nu reușiți să le dați de cap. Mai mult, veți ajunge la unele concluzii dezamăgitoare față de oameni și idei și veți avea tendința de a abandona proiectele care au ajuns să vi se pară prea dificile.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Taurilor, AICI

GEMENI

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie vă pune bețe în roate, favorizând răspunsurile negative, refuzurile din partea unor oameni sau instituții de la care aveați nevoie de bunuri materiale, de anumite avantaje sau de bani.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Gemenilor, AICI

RAC

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie îi influențează cu precădere pe acei nativi care au procese sau diferite litigii în această perioadă. Acestea vor avea o desfășurare dificilă, restrictivă.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Racilor, AICI

LEU

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie vă afectează puternic pe casa sănătății. În perioada următoare, se intensifică vechi disfuncții organice, care pot declanșa stări speciale: dureri osoase, oboseală, apatie, incapacitatea de a face față efortului fizic, reacții neobișnuite ale stomacului față de alimente, medicamente.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Leilor, AICI

FECIOARĂ

Pentru voi, este o perioadă în care simțiți nevoia să vă înstrăinați. Din acest motiv, cei dragi se vor simți neglijați, părăsiți, trădați. Odată cu formarea Lunii Pline în Capricorn sunt posibile reacții impulsive ale celor vizați. Aceștia vor răbufni, vă vor reproșa, vă vor cere explicații sau vor lua decizii fără să vă consulte.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Fecioarelor, AICI

BALANȚĂ

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie vă aduce evenimente cu impact puternic asupra mai multor sectoare ale vieții, printre care familie, carieră, imaginee publică. În plus, contextul astral favorizează capacitatea redusă de a interveni și rezolva ceva.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Balanțelor, AICI

SCORPION

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie îi influențează în special pe aceia dintre voi care au de susținut examene sau tot felul de probe. Acest aspect al Lunii favorizează restricțiile în exprimare, reticențele justificate de împrejurări, neputințe în a rosti un adevă. Va trebui să faceți un efort major pentru a compensa, prin conduită și voință, influxurile destabilizatoare ale acestei perioade.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Scorpionilor, AICI

SĂGETĂTOR

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie influențează sectorul financiar, acutizând problemele bănești. Tot ce ar trebui voi să faceți în perioada următoare este să luați la mână și să analizați cu atenție documentele care justifică o taxă, o datorie, o plată indiferent de natura ei.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Săgetătorilor, AICI

CAPRICORN

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie este momentul bilanțului pentru voi. După acest moment, în mintea voastră se vor contura clar direcțiile spre care se vor îndrepta premisele voastre de viață încă nerezolvate, mai ales cele legate de contracte, relații conjugale, afaceri, litigii, procese.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Capricornilor, AICI

VĂRSĂTOR

Luna Plină în Capricorn din 28 iunie vine cu o mulțime de gânduri, de frământări chinuitoare, de perspectivele deloc plăcute cu privire la un sector de viață și activitate precar.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Vărsătorilor, AICI

PEȘTI

Persoanele care păreau de încredere, unele foarte apropiate, par să vă pună pe gânduri. Pe fondul unor comentarii și relatări, luați decizia de a vă da un pas ănapoi și de a analiza cu obiectivitate atitudinea acestora. Luna Plină în Capricorn din 28 iunie va spori reticența sau chiar repulsia voastră față de felul de a fi al acestora.

Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Peștilor, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop