Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Leu: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Leu observă schimbarea de atitudine a lui Pluto față de această zodie. Asta se va traduce într-o creștere a veniturilor din muncă. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Leu

Dacă există oportunuități, nu există o cale directă către ele. Va trebui să fii tare în strategie. Munca susținută nu ajunge. De asemenea, nu este suficient să contezi pe noroc.

Cât despre relațiile personale, și aici ți se cere un pic mai mult efort. Dacă vrei să îmbunătățești anumite relații, va trebui să ai mai multă răbdare și înțelegere. Aceasta este o recomandare mai ales pentru Leii singuri. În orice caz, luna iulie va fi una activă, ca pentru majoritatea zodiilor. Numai că nu va fi suficient să te concentrezi pe obiectivele tale. Îți va fi mult mai bine dacă te vei ocupa de îmbunătățirea mediului în care trăiești și muncești.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Leu: CARIERĂ

Luna iulie îți poate aduce realizări semnificative în doemniul profesional. Este important să nu te relaxezi după fiecare victorie. Și să nu eziți să ridici de fiecare dată ștacheta.

Dacă ai propria afacere, nu strică să verifici de două ori înainte de a acționa. Este o perioadă excelentă pentru a implementa cel mai important proiect pe care îl ai. Dar dacă ți se propune un parteneriat, nu te grăbi să accepți. Caută să câștigi timp ca să verifici și să-ți faci toate calculele. Acceptă doar când ești foarte sigură că e bine.

Dacă ești angajată, încearcă să faci uz de diplomație. Pluto te va provoca să fii agresivă. Este adevărat că tot Pluto îți deschide ochii și te impulsionează să acționezi. Însă nu trebuie s-o faci oricum. Aroganța, chiar ostilitatea îți vor fi mai la îndemână, dar îți pot face mult rău. În plus, trebuie să te asiguri de susținerea cuiva mai puternic. Deci, menajează sentimentele șefilor luna aceasta.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, ai șansa de a-ți îmbunătăți situația, în sensul dorit. Adică, dacă vrei să ai un partener, îl vei găsi. Ar fi mai bine să te arăți tu însăți, așa cum ești. Nu încerca să joci un rol, pentru că te vei plictisi repede de el.

În relațiile cu prietenii, nu te lăsa atrasă într-o intrigă care nu te privește. Și nu încerca nici să joci rolul arbitrului. Când faci asta, lucrurile se pot întoarce împotriva ta. Lasă apele să se liniștească, apoi fă-te că nu știi nimic. Vei avea ocazia să refaci o legătură care s-a întrerupt mai de mult. Va fi o plăcere, dar vor fi și unele benficii practice. Deci, nu ezita.

Leii care au o familie sau o relație de durată, vor fi provocați la rândul lor. Nu reacționa exagerat față de cei dragi. Nu este indicat să petreci foarte mult timp cu ei, pentru că nu ai răbdarea necesară. Acordă-le timp cu măsură, dar acordă-l cu adevărat. Fii atentă la ce-ți spun și la frământările lor.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Pluto te agită și te îndeamnă la excese. Pot fi excese de tot felul: de muncă, de petrecere, de efort fizic, de mâncare sau de băutură. De aici ți se pot trage multe neplăceri. Iar dacă ai o suferință cronică, aceasta poate trece printr-o fază de acutizare. Menajează-te așa cum te-a sfătuit doctorul. Oprește-te din ceea ce faci înainte de a simți consecințele exagerării.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop