Horoscopul lunar august 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Taur indică prezența majorității planetelor în partea sudică a hărții tale astrale. Casa Carierei va fi pusă în umbră de Casa Familiei. Va trebui să te concentrezi pe aspectele casnice și pe consolidarea armoniei în familie.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Taur

De asemenea, planetele au o tendință de a se grupa în sectorul vestic al semnului tău. Aceasta face ca tu să ai nevoie de ajutorul celorlalți pentru atingerea obiectivelor. Trebuie să te bazezi mai mult pe consens și mai puțin (aproape deloc) pe inițiativele independente.

În același timp, prezența lui Marte în semnul tău va induce porniri agresive, de rebeliune. Trebuie să le ții în frâu pentru că îți pot aduce necazuri.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Horoscopul lunar august 2017 pentru Taur anticipează că aspectele legate de carieră vor fi în plan secund luna aceasta. Vei avea timp suficient pentru a-ți face planuri și pentru a-ți elabora strategiile de progres.

Mediul de muncă nu va fi foarte agreabil pentru Tauri până la sfârșitul lui august. Dacă ești în căutarea unui job, succesul va veni după jumătatea lunii.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Taur: BANI

Mercur este retrograd în luna august. Este recomandabil pentru Taur să-și amâne deciziile majore privind investițiile și achizițiile până la mijlocul lunii. După acest moment, ituația financiară se va clarifica. Va trebui să dai prioritate cheltuielilor casnice.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va înflori până pe data de 23. Mici probleme în relații pot să apară după această dată. Acestea se vor datora membrilor familiei. Se vor putea rezolva cu înțelegere și răbdare.

Copiii sau aspectele legate de o eventuală sarcină vor îți solicita o atenție specială.

Taurii care nu sunt într-o relație ar putea suferi o dezamăgire din parte unui potențial parteneri. Poate că-și fac niște iluzii și interpretează greșit anumite semnale. Poate că e vorba despre o lipsă de compatibilitate.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

În cea mai mare parte a lunii august, trebuie să acorzi o atenție specială sănății tale. Dietele și măsurile preventive de care ești interesantă își vor arăta acum, mai mult ca oricând, utilitatea și eficiența. Trebuie să acorzi atenție oricărui disconfort pe care îl simți. Încearcă mai întâi remedii naturale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop