Horoscopul lunar august 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Leu anticipează localizarea puterii planetelor în sectorul estic al hărții astrale. Este momentul să-ți decizi prioritățile și să acționezi cu hotărâre pentru realizarea lor.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Leu

Nu ai nevoie să-ți folosești farmecul în societate sau să primești sfaturi de la alții. Leul poate să acționeze independent și să învingă obstacolele. Direcția ta este cea corectă iar ceilalți te vor urma.

Semnul tău găzdiuește unele planete luna aceasta. Energia lor te va încărca și pe tine cu energie sexuală iar partea ta instinctuală va fi puternică. În orice caz, Saturn va controla acțiunile tale.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Perspectivele tale de a avansa în carieră arată bine până pe data de 17. Te poți aștepta la o promovare sau la o recompensă în bani. Ai susținerea familiei dar și pe cea a managementului în inițiativele tale profesionale.

Cariera ta va avansa prin intermediul relațiilor sociale, cu sprijinul membrilor familiei și a unor prieteni mai vechi.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Leu: BANI

Aspectele planetare nu sunt favorabile încasărilor luna aceasta. Mercur retrograd întârzie mersul în sensul acesta. Dar chiar și așa, situația ta financiară este stabilă, chiar confortabilă. Va trebui să amâni plățile mari și achizițiile importante până la jumătatea lunii. Inteligența ta financiară este puternică luna aceasta, poți să iei decizii fără teamă.

Intuiția te va conduce în direcția banilor. Prin intuiție și cu ajutorul magnetismului tău personal vei găsi metode noi de a face bani. Ca urmare, vei cheltui ceva în avans, pe gesturi filantropice și puțin lux pentru tine.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Configurația planetară nu este favorabilă încheierii unui parteneriat romantic luna aceasta. Până pe data de 17, este posibil să ai combinații lejere, cu puțin mai mult decât simple flirturi. Asta se va întâmpla în contextul acțiunilor tale profesionale. Însă va fi discutabilă compatibilitatea cu potențialul partener.

Dragostea este de găsit în zona în care locuiești, sau printre prieteni și cunoștințe. Mediul academic, de asemenea, este favorabil pentru cei care îl frecventează. Leii aflați într-o relație constantă sau căsătoriți vor simți nevoia unui upgrade, poate vor plănui o sarcină.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2017 pentru Leu anticipează în privința sănătății o perioadă bună, în care te vei simți bine și vei fi mulțumită de tine. Aceasta se va datora în mare parte inițiativelor tale recente de a face mișcare și a de a mânca chibzuit. Continuă așa, dar nu exagera: trebuie, totuși, să te hrănești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop