Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță anticipează o mișcare a planetelor spre partea sudică a horoscopului. Această jumătate va deveni mai puternică după data de 17. Nativii în Zodia Balanței vor avea de jonglat cu ambițiile sociale și bunăstarea familială și psihologică.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță

Forța planetară rămâne în estul hărții tale astrale iar semnul tău este puternic luna aceasta. Inițiativa personală și încrederea în sine vor da rezultate. Nu depinzi de ceilalți. Ar fi bine să-ți urmezi planurile cu curaj și să depășești aparentele obstacole.

Vei avea o lună încântătoare, nu vei întâmpina tulburări astrale. Viața de familie va fi armonioasă iar petrecerile vor continua. Prezența planetelor Venus și Jupiter în semnul tău înseamnă belșug de satisfacții. Vei avea oportunități de a călători în străinătate.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță semnalează multe provocări în cariera Balanțelor. Va trebui să muncești mai mult ca de obicei, dar se va cunoaște. Vei rezolva probleme de care alții s-au ămpiedicat. Odată cu asta, îți vei consolida șansele de promovare.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță: BANI

Configurația planetară este favorabilă pentru aspectele financiare. Investițiile vor da roade. Partenerul tău va fi inclus într-un proiect profitabil și va trebui să tragă tare pentru asta. Noi surse de câștig se întrezăresc pentru perioada următoare.

Prietenii nativilor în Zodia Balanței vor fi surse de tensiuni inutile în materie financiară. Este posibil să ai ceva de cheltuit legat de evenimente sociale sau ca să-ți ajuți un prieten. Poți să pui în aplicare un plan amânat anterior.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță descrie relațiile din această lună mai mult fizice, sexuale decât romantice. Vei avea de lucrat la readucerea armoniei în familie. Folosește-ți diplomația ca să elimini toate neînțelegerile dintre ai tăi.

Cu partenerul tău vei fi într-o luptă pentru putere, pentru impunerea punctului de vedere. Relațiile existente vor fi supuse unor tensiuni care le va pune în pericol. Nativul în Zodia Balanței care este singur va trece repede cu vederea câteva oprtunități de a-și găsi perechea, pentru că nu va fi convins de îndeplinirea condițiilor de compatibilitate.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Sănătatea nu-ți va da bătaie de cap. Vei fi puțin cam agitată și te vei concentra mai greu uneori. Aceasta, din cauza tensiunilor din jurul tău dar și a lipsei de odihnă. Apelează la remedii naturale pentru un somn bun pe timpul nopții. Nu-ți sunt recomandate băuturile energizante, excesul de cafea, alcoolul și ciocolata seara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop