Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion

Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion prevede că, luna aceasta, Casa Familiei este mai puternică. Progresele în carieră nu vor fi pe primul plan.

Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion

Aspectele legate de casă și de cele emoționale vor trece înainte. În domeniul profesional, poți să-ți revizuiești planurile și să-ți elaborezi tacticile, așa încât să fii pregătită pentru perioada care va urma.

Îți vor reveni în atenție anumite aspecte nerezolvate sau care necesită mai multă atenție în planul vieții personale. Trebuie să fii mai flexibilă și să iei în considerare punctele de vedere ale celor apropiați.

Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion: CARIERĂ

Mercur retrograd aduce unele schimbări pe plan profesional. Schimbările nu te privesc în mod direct pe tine, ci mai mult compania. Indirect, însă, se vor repercuta și asupra jobului tău. Este posibil să-ți pui problema schimbării locului de muncă sau abordării din alt unghi a jobului actual. Va trebui să colaborezi mai mult, să te coordonezi cu mai multe persoane și să te integrezi într-o echipă lărgită. Adaptează-te, nu manifesta rețineri, pentru că este mai sigur așa: și riscurile, și responsabilitățile vor fi mai bine împărțite.

Dacă ești în căutarea unui job, oportunitățile din această lună vor fi către joburi mai puțin spectaculoase dar cu mai bune perspective de viitor.

Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion: BANI

Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion în privința banilor nu anticipează lucruri spectaculoase ci înscrierea într-un trend crescător, lent dar sigur. Dacă se întrevede un câștig foarte ușor de obținut, probabil că nu e realist. Nu da la o parte alte proiecte mai sigure.

Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, ai, cel puțin în această privință, niște perspective bune. Vei fi în atenția unei persoane influente, poate chiar cu ceva avere, dintr-un cerc social de la care nu aștepți nimic în plan personal.

Relațiile cu cei din familie vor fi excelente până pe data de 20. După această dată, ar putea interveni unele fricțiuni, dar nu ale tale, ci mai degrabă între partenerul tău și membrii familiei. Și – ghici? – tu vei fi mediatorul. Va fi complicat să menții echilibrul între viața socială și cea de familie.

Horoscopul lunar aprilie pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Vor fi anumite probleme de sănătate spre sfârșitul lunii. Va trebui să muncești inteligent, organizat și să elimini toate treburile și toate etapele neproductive, ca să nu te extenuezi inutil. Emoțional, vei fi într-o curbă pozitivă.

Vor fi schimbări în manifestările personalității tale și în imaginea de sine. Felul de a te îmbrăca și comportamentul tău vor migra ușor către alt stil – legat, poate, de schimbarea anotimpului.

Citește și

Horoscopul lunar aprilie pentru Berbec: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Taur: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Gemeni: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Rac: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Leu: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Fecioara: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Balanță: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie pentru Pești: carieră, bani, dragoste, relații, sănătate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop