Horoscopul lunar 2019 pentru Vărsător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Vărsător

Horoscopul lunar 2019 pentru Vărsător

Horoscopul lunar 2019 pentru Vărsător arată, în sfârșit, luminița de la capătul tunelului. Asta poate să însemne și capătul lunii. Important este că se vor clarifica o mulțime de lucruri și se vor finaliza o mulțime de treburi de mult începute. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Ritmul la muncă n-o să scadă semnificativ. Dar măcar o să înceapă să apară și rezultatele. Proiectele și metodele tale inovatoare pe care puțini le-au înțeles dar mulți le-au pus la îndoială își vor dovedi valabilitatea. Luna aceasta nu mai depinzi de ceilalți. Poți să te desfășori în ritmul tău, fără să conteze dacă ceilalți rămân în urmă.

Și în privința banilor va apărea o clarificare. Fie că ți se întorc niște bani, fie că ți se face o plată întârziată, fie că… vei primi un premiu sau o moștenire.

Horoscopul lunar 2019 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă în cuplu nu ai primit atenția și respectul cuvenit, acum vei avea tihna și tactul să pui lucrurile la punct. Și tot așa, dacă tu ai fost cea care ți-ai neglijat sau ți-ai nedreptățit partenerul. Fără pera mult tărăboi, vei reuși să-i liniștești pe toți cei din familie. Fără să le faci toate mofturile, vei reuși totuși să-i mulțumești pe toți.

Dacă ești în așteptarea dragostei, vei afla că și ea te așteaptă pe tine. Doar că s-ar putea să nu fie chiar persoana care să te convingă. Sau nu chiar pentru tot restul vieții. Dar vei petrece momente agreabile împreună cu cineva cumsecade.

Horoscopul lunar 2019 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Și în privința sănătății sunt condiții să rezolvi ceva amânat. Un control oftalmologic, o vizită la dentist, o consultație de altă natură sau analizele anuale. nu sunt motive de îngrijorare, dar amânarea te-a indispus în ultima vreme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop